Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hello - Vocni Pozdrav ^^
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hello - Vocni Pozdrav ^^

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Nutella92 View Drop Down
Translator
Translator
Slatkica i divnoća

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nutella92 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hello - Vocni Pozdrav ^^
    Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 03:19
Ola Embarrassed

Hm, zaboravila sam sta sam sve trebala da kazem o sebi , no nema veze , eto cisto malo nesto ,... 

Iz Beograda sam ,imam 22 godine, student sam ekonomije , volim da citam i gledam filmove..  Clan sam administracije na jednom sajtu , necu reklamirati na kom, ali titlove uzimamo sa vaseg sajta odavno , i zadovoljni smo kvalitetom i svaka vam cast na tome..

Prikljucila sam se ovde totalno neplanirano , naime korisnici na sajtu su postali nestrpljivi oko nekih epizoda , sto niko nece da ih prevede , pa sam uzela i prevela ih sama i stavila ,a posle , i ovde kod vas , kako bih pomogla koliko - toliko , to je jedan od razloga, a drugi je taj sto mislim da nije u redu da neko ukrade prevode preko source koda i uploduje ga dal ovde dal negde drugde pod svojim imenom ,a ima raznih ljudi Shocked

Naime oduvek sam i htela da ocenim neke prevode, ali s obzirom da moram da imam 15 postova da bih stekla tu mogucnost, eto mene na forumu Clap (e sad ste se usrecili sa mnom xD )
Ali za sad nisu lose teme uopste, pa se mozda i navucem na forum, posto sam inace neko ko voli mnogo trtljati i pisati Embarrassed

Moram priznati malo sam se pogubila u silnim tutorijalima , iako su veoma korisni Cool

Nego znam ja da bi vi sad da vam otkrijem visinu, tezinu, konfekcijski broj pantalona i tako , no - ovaj imam obaveze LOL
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 06:15
Čuj,  konfekcijski broj... Šta će nam... Mada,  možda i ne bi bilo loše znati! 

Dobro nam došla,  i za bilo kakva pitanja ti stojim na raspolaganju- pusti ostale,  nemaju oni pojmaLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
Nastasja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nastasja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 07:52
welcome
Na vrh
Bardemov sin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 09:42
Mene ne interesuje tvoj konfekcijski broj, kao ni broj pantalona, ni grudnjaka...

I šta ćemo sad?

Ali dobro, deluješ simpatično, iako dolaziš iz Beograda na vodi...

Kad si tako mudra, da li je silos, osnovno sredstvo ili oprema i na koji konto se beleži?

Ažurirao Bardemov sin - 13.Veljaca/Feb.2014 u 09:43
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 09:58
dobrodosle
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 13:04
Pod br. 1:

dobrodosle

Pod br. 2:

Ignoriši Mandarinka i Bardema LOL

Slobodno se uključi u konverzacije na forumu, volimo kad imamo s kim da pričamo LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 13:35
Dobro nam došlairomafia3
Na vrh
mile-zuber View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile-zuber Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 13:44
dobrodosledobrodosle
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 13:47
dobrodosledobrodosledobrodosle
Na vrh
Neshoo10 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Neshoo10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 14:34
dobrodoslewelcomedobrodosle
Samo su ljudska glupost i univerzum beskonačni, za univerzum nisam siguran.
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 15:18
 dobrodoslewelcomedobrodosle  welcome
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 16:45
Originalno postovano od strane majce_bg majce_bg piše:

Nego znam ja da bi vi sad da vam otkrijem visinu, tezinu, konfekcijski broj pantalona i tako... LOL

Koliko bi mi platila da im ne kažem,a?LOLLOLLOL
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 18:32
dobrodosle.dobrodosle.dobrodosle
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 18:43
dobrodosledobrodosledobrodosledobrodosle
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 19:02
http://forum.titlovi.com/smileys/dobrodosle.gifhttp://forum.titlovi.com/smileys/dobrodosle.gifhttp://forum.titlovi.com/smileys/dobrodosle.gifhttp://forum.titlovi.com/smileys/dobrodosle.gifhttp://forum.titlovi.com/smileys/dobrodosle.gif
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
Damilica26 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Damilica26 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 19:56
dobrodosledobrodosledobrodosledobrodosledobrodosledobrodosle

Ažurirao Damilica26 - 13.Veljaca/Feb.2014 u 19:56
Na vrh
Nutella92 View Drop Down
Translator
Translator
Slatkica i divnoća

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nutella92 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 20:20
Originalno postovano od strane Bardemov sin Bardemov sin piše:

Mene ne interesuje tvoj konfekcijski broj, kao ni broj pantalona, ni grudnjaka...

I šta ćemo sad?

Ali dobro, deluješ simpatično, iako dolaziš iz Beograda na vodi...

Kad si tako mudra, da li je silos, osnovno sredstvo ili oprema i na koji konto se beleži?

To mi svi kazu kad cuju za beograd xD hahahha , ne znam zasto :o Jesam iz beograda, ali sam starosedaoc , nisam jedna od novopecenih isfoliranih xD 

Silos nema posebni konto , sem ako preduzece nije predvidelo nekom posebnom analitikom da otvori konto za njega , a inace je osnovno sredstvo , i spada pod  postrojenja i zgrade, jer mu je rok trajanja duzi od godinu dana. ( sem u slucaju pozara xD )Ono sto se nalazi unutar njega spada pod opremu :D 

Inaceee hvala svima na pozdravima Embarrassed Ne dam se uplasiti ne brinite xD Volim ja gnjaviti ljude EmbarrassedLOLLOL
Na vrh
Nutella92 View Drop Down
Translator
Translator
Slatkica i divnoća

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nutella92 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 20:22
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Originalno postovano od strane majce_bg majce_bg piše:

Nego znam ja da bi vi sad da vam otkrijem visinu, tezinu, konfekcijski broj pantalona i tako... LOL

Koliko bi mi platila da im ne kažem,a?LOLLOLLOL

Ih kriza sefe Embarrassed Kilo krusaka , jabuka ,m? LOL
Na vrh
Bardemov sin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 21:20
Delimično sam zadovoljan odgovorom, ali ne sasvim, no vidi se da imaš potencijala.

Drago mi je što nisi poslušala ove glasove da me ignorišeš, jer ja sam ti ovde omiljena persona...

Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 21:28
deki
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,105 sekundi.