Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lijepi pozdrav!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Lijepi pozdrav!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JethroTHR View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JethroTHR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Lijepi pozdrav!
    Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 14:08
Eto, ja sam JethroTHR, originalni autor titlova za seriju Hawaii Five-O (2010).

Iako ovdje imam "dragog" kasapitelja i objavljivača mojih titlova. Ne bi me ljutilo da objavljuje,
ali me naljutilo prekrajanje i ispravke koje naružuju titl i "bacaju" ga s one strane prihvatljivosti.

Pa, ostavio je moje ime u titlu i njega je morao "popraviti" po svom. A ostavio je da sam preveo i obradio, pa tako ispada da ne znam obraditi titl prema pravilima i da u potpisu reklamiram privatni torrent tracker što mi nije namjera.

Usput, nisam još uspio proučiti gdje i koga pitati što uraditi po tom pitanju. Jer me zanima da se objave titlovi onako kako sam ih napravio. Dakle da ako treba ukloniti ime izvorne stranice za koju je rađen titl ne treba kvariti cijeli moj rad i trud samo da se zarade nekakvi "bodovi/medalje" i što ti ja znam.

Pa stoga još jednom molim naputak kome da se obratim?

Ažurirao JethroTHR - 09.Veljaca/Feb.2014 u 14:25
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 15:00
Stvar je vrlo jednostavna: počni sam postavljati svoje prijevode ovdje i riješio si problem.

Sve što trebaš napraviti je proučiti Pravila ponašanja na forumu i Pravila za postavljanje prevoda, a za sve nedoumice ti stojimo na raspolaganju.

dobrodosli
Na vrh
JethroTHR View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JethroTHR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 15:17
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Stvar je vrlo jednostavna: počni sam postavljati svoje prijevode ovdje i riješio si problem.

Sve što trebaš napraviti je proučiti Pravila ponašanja na forumu i Pravila za postavljanje prevoda, a za sve nedoumice ti stojimo na raspolaganju.

dobrodosli

Hvala na odgovoru, iako nisam dobio ono što sam tražio.
Pravila ponašanja na forumima poznajem, jer posjećujem iste jako puno godina. Ali već na drugom linku počinje problem. :) A to je taj da bih postavio sve svoje titlove ali ispravne i u skladu s pravilima o izradi titlova. No, kolega je malo pokvario moje postojeće pa bi moji iako ispravni bili duplikat. (nebitno što njegovi upovi koji su prošli krše pravila o uploadu na ovu stranicu). Jer kako sam naveo, čak je i mene prekrstio :D :D pa ispada da uz moj nick piše i reklama za stranicu putem koje je moguće distribuirati sadržaj bez odobrenja autora.

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 17:04
Čini li se to meni ili malo filozofiraš? Ako te nešto muči, reci o čemu se radi. Brine te kako bi postavio svoje ispravne titlove, a bez imalo problema nas optužuješ da smo odobrili nešto što krši naša pravila. Ovaj dio o "distribuiranju nečega bez znanja autora" neću ni komentirati osim ako nemaš nekakvu potvrdu od Zavoda za patente.
Na vrh
gacci View Drop Down
Translator
Translator
Hanna Marin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gacci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 19:00
dobrodoslidobrodosli
Carpe diem :)
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 21:21
welcome
Na vrh
Neshoo10 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Neshoo10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 21:46
dobrodosliwelcomedobrodosli 
Samo su ljudska glupost i univerzum beskonačni, za univerzum nisam siguran.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 23:46
Nešto nam je novi prijatelj zašutio. Očekivao sam više od njega. Confused
Na vrh
JethroTHR View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JethroTHR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2014 u 01:23
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Čini li se to meni ili malo filozofiraš? Ako te nešto muči, reci o čemu se radi. Brine te kako bi postavio svoje ispravne titlove, a bez imalo problema nas optužuješ da smo odobrili nešto što krši naša pravila. Ovaj dio o "distribuiranju nečega bez znanja autora" neću ni komentirati osim ako nemaš nekakvu potvrdu od Zavoda za patente.

Pa, dobio sam dio odgovora na privat, a i nisam mogao biti za računalom jer su me obaveze odvukle na drugi kraj. :)

Nikako da vidite u čemu je štos. :) Moj nick je JethroTHR a ne Jethro THR. Prilikom uklanjanja kolor koda jer se u titlu potpisujem JethroTHR, prebacivač je učinio grešku pa je ispalo da uz moj nick stoji reklama za stranicu sa koje se može skidati sadržaj bez znanja autora. Ili vi nikad niste čuli za THR? Puno ime namjerno neću navoditi. A u pravilima lijepo piše da ja zabranjena takva vrsta reklame. ;)

Ne bih se ni javio da je momak nakon svoje intervencije na mojem uratku koji smatram vrlo korektnim napisao Obradio: i stavio svoj potpis.

Dakle nemam ništa protiv postavljanja mojih titlova nit mi je namjera dizati dreku, samo želim ispraviti situaciju i postaviti korektniji oblik titla. I normalno da ću ubuduće postaviti svoj titl i ovdje da ne bude neugodnosti. ;)

Btw. u mom je slučaju T - Tull a HR - Hrvatska, jer sam ljubitelj grupe Jethro Tull ;)

I hvala vam na dobrodošlici.

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2014 u 09:51
Originalno postovano od strane JethroTHR JethroTHR piše:

Nikako da vidite u čemu je štos. :) Moj nick je JethroTHR a ne Jethro THR. Prilikom uklanjanja kolor koda jer se u titlu potpisujem JethroTHR, prebacivač je učinio grešku pa je ispalo da uz moj nick stoji reklama za stranicu sa koje se može skidati sadržaj bez znanja autora. Ili vi nikad niste čuli za THR? Puno ime namjerno neću navoditi. A u pravilima lijepo piše da ja zabranjena takva vrsta reklame. ;)

Katastrofalna greška, pogotovo ovaj dio gdje je THR odvojeno od tvog imena pa ispada da je reklama. Još danas ću predložiti da ojačamo kadar i "zaposlimo" par novih koji će po bespućima interneta provjeravati imena autora koji nisu naši članovi.

Kad smo kod pravila, u njima lijepo piše: Reklamiranje stranica je zabranjeno, osim uz odobrenje admina. Zbog tog dijela članovi ipak imaju pravo postaviti jednu reklamu uz svoj potpis.

Nedavno su mi trojica koji prevode jednu seriju prijavili sami sebe da ne poštuju pravilo o potpisu samo kako bi mi dokazali da se ne držimo pravila koje smo donijeli. Jedino su zaboravili da imaju status prevoditelja i da sami odobravaju svoje titlove, a ne mi. facepalm

Originalno postovano od strane JethroTHR JethroTHR piše:

I hvala vam na dobrodošlici.

Ako ti je dosta nadmudrivanja i stvarno želiš biti član, dobrodošao si. Obzirom na to da iza sebe već imaš određeni broj titlova, neće ti trebati puno vremena da upadneš u TG.

Na vrh
JethroTHR View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JethroTHR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2014 u 11:14
Stvarno više nemam što za napisati ako objašnjenje smatraš nadmudrivanjem. ;)
No, zna se tko je vlast. ;) A što se tiče upadanja u prevodilačku grupu, to polako,
sve se stigne... Uglavnom zasad titlujem samo tu jednu seriju. :) Obaveze ne dopuštaju više. :(

Ažurirao JethroTHR - 10.Veljaca/Feb.2014 u 11:23
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2014 u 13:20
dobrodosli i hvala za Hawaii, odlicni prevodi i odlicna serijaThumbs Up
Na vrh
mile-zuber View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile-zuber Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2014 u 15:16
dobrodoslidobrodosli
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2014 u 18:46
dobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.