| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Populaire (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Populaire (2012)Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 23:13 |
|
Populaire (2012) ![]() IMDb Režija: Régis Roinsard Scenarij: Régis Roinsard, Daniel Presley Žanr: Komedija, Sport Jezik: Francuski, Engleski, Njemački Država: Francuska Trajanje: 111 min Romain Duris ... Louis Échard Déborah François ... Rose Pamphyle Bérénice Bejo ... Marie Taylor Shaun Benson ... Bob Taylor Mélanie Bernier ... Annie Leprince-Ringuet Nicolas Bedos ... Gilbert Japy Miou-Miou ... Madeleine Échard Eddy Mitchell ... Georges Échard Frédéric Pierrot ... Jean Pamphyle Féodor Atkine ... André Japy Marius Colucci ... Lucien Échard Emeline Bayart ... Jacqueline Échard Dominique Reymond ... Madame Shorofsky U proljeće 1958. godine, 21-godišnja Rose Pamphyle još živi sa ocem i zaruči se za lokalnog mehaničara. No, Rosi se čini da je osuđena na dosadan život kućanice, a to nije nešto što ona želi, zato se odluči prijaviti na raspis za tajnicu kod šefa agencije za osiguranje Louisa Écharda. Iako za Rose razgovor prođe katastrofalno, na vidjelo izađe njena nevjerovatna sposobnost brzog kucanja sa dva prsta. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |