| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Flowers In The Attic (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Flowers In The Attic (2014)Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2014 u 13:28 |
|
Flowers In The Attic (2014) ![]() IMDb Režija: Deborah Chow Scenarij: Kayla Alpert, prema romanu Virginie C. Andrews. Žanr: Drama, Misterij, Triler Jezik: Engleski Država: Kanada, USA Trajanje: 93 min Heather Graham ... Corrine Ellen Burstyn ... Olivia Kiernan Shipka ... Cathy Mason Dye ... Christopher Dylan Bruce ... Bart Winslow Ava Telek ... Carrie Beau Daniels ... Mr. Foxworth BJ Harrison ... Sarah Laura Jaszcz ... Female Guest Andrew Kavadas ... John Maxwell Kovach ... Cory Xantha Radley ... Maid Film 'Flowers in the Attic' snimljen je prema romanu Virginie C. Andrews. Obitelj Dollanganger, majka i četvoro djece usele se kod bake i djeda nakon što im otac pogine u nesreći. Majka počne zapostavljati djecu, i prepusti odgoj i brigu za njih baki. Djeci je zabranjen izlazak iz kuće jer je bila u braku sa krvnim srodnikom, stalno dobivaju batine, pothranjeni su jer im ne dozvoljavaju da jedu. Oni za ostatak svijeta ne postoje. Djeca pokušavaju prebroditi to sve i vjeruju majčinim lažima da se samo još malo trebaju skrivati, ali istina polako izlazi na vidjelo. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |