Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najbolje...najgore iz filmske 2013.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najbolje...najgore iz filmske 2013.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Joe View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najbolje...najgore iz filmske 2013.
    Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 01:00
Kako niko ne želi da otvara temu a meni je toliko dosadno da ću morati sam to da uradim,
onda izvolite i pišite o Vašim utiscima iz prethodne filmske 2013. god. šta ste voleli, šta ste mrzeli, može kroz top liste po sopstvenom izboru, takođe šta je bilo ispod ili preko očekivanja, filmovi, glumci, šta god...
Na vrh
Joe View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 01:03
Najgori film iz 2013. koji sam gledao je Pain & Gain (2013)
prvo što pada na pamet, javiću se ponovo po ovom pitanju kako najgorih tako najboljih.

Ažurirao Joe - 24.Sijecanj/Jan.2014 u 01:11
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 01:15
Daj bolje ono što ti je ostalo u pozitivnom sjećanju. Forumi (i ovaj, nažalost) su ionako prepuni pljuvačke i zlih strelica, čak toliko da mi je odavno postalo mrsko čitati teme u kojima se iznosi mišljenje o pogledanom, a kamoli iznositi vlastito.

P.S. Rado bih iznio svoje favorite za prošlu godinu, ali sam zbog raznoraznih razloga tanak po pitanju naslova izašlih u posljednjih 12 mjeseci.
Na vrh
Joe View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 01:21
Naravno,
i ja volim daleko više da čitam šta ljudi vole, a mržnja i frustracije prema filmovima mi nikad nisu bili preterano zanimljivi ili čitljivi... pogledam šta me zanima i krojim svoje mišljenje, ne obazirem se preterano na druga ili opšte prihvaćena... tako da mogu sutra konkretno da pišem o tome šta volim iz prethodne godine kad čekiram šta sam tačno sve pogledao.

Ažurirao Joe - 24.Sijecanj/Jan.2014 u 01:25
Na vrh
Joe View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 10:35

Top 3
The Selfish Giant
Before Midnight
Inside Llewyn Davis

Low 3
Pain & Gain
Gangster Squad
After Earth 
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 12:25
Ne znam zašto je mnogima After Earth loš. Meni je to skroz OK filmić.
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 14:07
moji favoriti:

Jagten
Prisoners
Before Midnight
Krugovi
The Act Of Killing

i dva lagana koja su na mene ostavila pozitivan dojam:

Django unchained
The secret life of Walter Mitty

Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2014 u 09:14
Lista filmova iz prošle godine koji su iz različitih razloga ostavili pečat na mene (redosled je nebitan):

How I Live Now
The Berlin File
Gravity
Man of Steel
Elysium
We're The Millers
Act of Killing (dokumentarac)
The Conspiracy
Prisoners
Rush
i
The Wolf of Wall Street - marksistički rečeno: klasa za sebe

...s tim da Ender's Game, Major i Secretly Greatly još nisam gledao
Come on, you apes. You want to live forever?
Na vrh
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 07:23
Originalno postovano od strane Joe Joe piše:

The Selfish Giant

Gledao si ga u bioskopu ili bez prevoda ? 
Na vrh
Joe View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 14:54
Originalno postovano od strane insideman insideman piše:

Originalno postovano od strane Joe Joe piše:

The Selfish Giant

Gledao si ga u bioskopu ili bez prevoda ? 

Bez prevoda. Razumljivo vecinom tamo gde je najbitnije, izuzev poneke psovke ili pogrdnog izraza.
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 18:21
Najgori (naveliko reklamirani) film godine i cele karijere Vila Smita: After Earth

Po svaku cenu gura onog mamlaza od sina u filmske vode, džaba truda i potrošenih para,
mali je antitalenat sa bezizražajnom facom. Kad bi bar ovaj fijasko doveo do otrežnjenja...

Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 20:21
Najbolje iz 2013:
Jagten (The Hunt)
El cuerpo (The Body)
The Prisoners

Najgore iz 2013:
2 Guns
The Last Days on Mars
The Mortal Instruments - City of Bones
Falsifikator
A Good Day to Die Hard
Battleship
Resident Evil: Retribution (najgori bez konkurencije)

Generalno, godina je bila prilično loša. I od ova tri što bih izdvojio u pozitivnom smislu, jedino mi je Jagten vanserijski, dok su se druga dva našla na listi samo usled loše konkurencije.
Nažalost, sve do poslednjih 2-3 meseca nisam imao mnogo vremena za filmove, pa samim tim ni za davanje veće šanse neholivudskim produkcijama, ali se nadam da će se to promeniti i da ću konačno odgledati više dobrih filmova.

Ažurirao novy78 - 28.Sijecanj/Jan.2014 u 20:25
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,148 sekundi.