| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Study in Terror (1965) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Study in Terror (1965)Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2014 u 00:01 |
|
A Study in Terror (1965) ![]() Žanr: Krimi, Drama, Horor Trajanje: 95 min Država: Engleska Jezik: Engleski Režija: James Hill Scenario: Donald Ford, Derek Ford Uloge: John Neville ... Sherlock Holmes Donald Houston ... doktor Watson John Fraser ... Lord Carfax Anthony Quayle ... doktor Murray Barbara Windsor ... Annie Chapman Iako je zasnovana na likovima Conana Doylea, ovo je originalna priča koja čuvenog detektiva dovodi na trag Džeka Trboseka. U mračnim sokacima Londona devetnaestog veka, ozloglašeni Džek Trbosek je počinio seriju jezivih ubistava. Pred Sherlock Holmesom je izazov da reši te stravične zločine, što ga vodi na trag aristokratije, ucena i porodičnog ludila. Za razliku od Scotland Yarda u stvarnom životu, Holmes otkriva identitet Trboseka... Prevod uradio silent_passenger Ažurirao bojan969 - 25.Sijecanj/Jan.2014 u 17:16 |
|
![]() |
|
Black_Ninja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2014 u 20:54 |
|
Hvala puuuuno silent_passenger na ovom prevodu cekam ga vec godinama
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2014 u 17:15 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |