Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Intelligence (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Intelligence (2014)

Intelligence

Intelligence (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Obavještajac

Godina:

2014

Žanr:

drama, akcija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

42 min

Autor:

Michael Seitzman

Glavne uloge:

Marg Helgenberger
  >  Lillian Strand
John Billingsley
  >  Dr. Shenendoah Cassidy
Meghan Ory
  >  Riley Neal
Michael Rady
  >  Chris Jameson
P.J. Byrne
  >  Nelson Cassidy
Tomas Arana
  >  DNI Adam Weatherly
Josh Holloway
  >  Gabriel Vaughn
Josh Holloway
  >  Gabriel
Lance Reddick
  >  DCI Jeffrey Tetazoo
Peter Coyote
  >  Leland Strand
Elden Henson
  >  Amos Pembroke
Will Yun Lee
  >  Jin Cong
Sandra Cevallos
  >  HS Director Anna Rachey (as Sandra Cevallos-Campanella)
Faye Kingslee
  >  Mei Chen
Faye Kingslee
  >  Mei Chin

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Intelligence (2014)
    Objavljeno: 16.Svibanj/May.2013 u 02:49

Opis:
Gabrijel (Josh Holloway) je specijalno obučen operativac. U svom mozgu, ima čip pomoću kojega može direktno da pristupa svetskoj bazi podataka. Možda da "upadne" u svaki sistem i ključan je za odbranu SAD od neprijatelja. Vođa elitne vladine sajber jedinice "Sajberkom" je Lilijen Strand (Marg Helgenberger). Ona je odsečna i efikasna u svom poslu. Lilijen angažuje agentkinju Tajne službe Rajli Nil (Meghan Ory) da čuva Gabrijela od spoljašnjih pretnji i pazi da ne stvara nered i da poštuje protokol. A on tome nije sklon.

Žanr: akcija

Ažurirao icemaher - 23.Veljaca/Feb.2014 u 16:09
Na vrh
denis-pugy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2014 u 11:15
dali tko gleda seriju??? jel valja sta?
Na vrh
animall View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj animall Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2014 u 09:21
nije losa ja je gledam samo fali prevod ;)
Na vrh
Neshoo10 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Neshoo10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2014 u 12:28
Najavljujem prevod Serije
Samo su ljudska glupost i univerzum beskonačni, za univerzum nisam siguran.
Na vrh
mile-zuber View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile-zuber Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2014 u 13:56
Originalno postovano od strane Neshoo10 Neshoo10 piše:

ClapClapClap
Na vrh
animall View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj animall Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2014 u 14:50
ClapSmileThumbs Up
Na vrh
ekov View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ekov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2014 u 15:21

ClapClapClap
Na vrh
Neshoo10 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Neshoo10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2014 u 18:50
Postavljena 1. epizoda 1. sezone.
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2014 u 19:00
Originalno postovano od strane denis-pugy denis-pugy piše:

Pogledaj dal će ti sjesti, ja sam odustala nakon prve ep.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2014 u 19:07

Postavljena 1. epizoda 1. sezone.

Hvala Neshoo10ruza

TITLOVI

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
dugixy1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dugixy1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2014 u 23:50
Originalno postovano od strane subrianca subrianca piše:

Originalno postovano od strane denis-pugy denis-pugy piše:

Pogledaj dal će ti sjesti, ja sam odustala nakon prve ep.

meni je prva epizoda bila vrlo dobra , vidjet ćemo dalje ali za sad pohvalno.

nadam se da se radi i na prevodu ostalih epizoda ,hvala unaprijed !
Na vrh
dugixy1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dugixy1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2014 u 09:05

jel tko radi na ovoj seriji ili je stalo sa prevodima ? ima  2 epizode prevod i sad će uskoro i 6-ta i nitko ne prevodi nakon prve dve ?  hvala
Na vrh
Neshoo10 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Neshoo10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2014 u 16:16
Originalno postovano od strane dugixy1 dugixy1 piše:

jel tko radi na ovoj seriji ili je stalo sa prevodima ? ima  2 epizode prevod i sad će uskoro i 6-ta i nitko ne prevodi nakon prve dve ?  hvala

Radi se, ali sam imao malo problema sa zdravljem ovih dana, a i strašno sam zauzet, pa zato ne mogu da držim korak sa izbacivanjem epizoda. Prevod za treću će biti za dan-dva...

Na vrh
dugixy1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dugixy1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2014 u 21:23

Radi se, ali sam imao malo problema sa zdravljem ovih dana, a i strašno sam zauzet, pa zato ne mogu da držim korak sa izbacivanjem epizoda. Prevod za treću će biti za dan-dva...

hvala puno , da sam znao da je zdravlje u pitanju ne bih ni pitao. želim brz oporavak i hvala na svakom urađenom prevodu !!!
Na vrh
Neshoo10 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Neshoo10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2014 u 12:43

Hvala, bila neka laksa temperatura LOL

Prevod je gotov, samo da ga jos jednom pregledam i spreman je.

Na vrh
dugixy1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dugixy1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2014 u 20:17

Hvala, bila neka laksa temperatura LOL

Prevod je gotov, samo da ga jos jednom pregledam i spreman je.

odlično , hvala puno,zbilja si gospodin Clap
Na vrh
cp6uja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cp6uja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2014 u 16:02
Sviđa mi se serija. U svakoj epizodi, pored glavne radnje epizode, mora se napomenuti to da je on kao neko oružje koje se opire naređenjima, za koga smatraju da može biti opasan. To mi deluje kao najava za dalji tok serije. Takođe, ono što kažu na početku, kao i lik Mei Chan, nagoveštavaju takođe dalji tok: "On je prvi od nadolazeće vrste, on je nova vrsta inteligencije." ili tako nešto. Prvenstveno me je zaintrigirao naziv serije. Ono što mi se ne sviđa, jeste da se Gabrijel, za čoveka koji izgleda onako moćno i koji je služio vojsku, mnogo loše bije. Razumem kada su poslali specijalne snage, ali protiv onog talibana u Siriji... Ali, to se može posmatrati i kao pozitivna stvar, realistična stvar. Ipak, glavni likovi ne dobijaju batine tako lako u svakoj seriji, obično su oni najjači, nepobedivi i sl. Ta mi se stavka i sviđa i ne sviđa. Razmatraću je dalje: Da li bi on mogao u svoj čip da ugradi "program" za borilačke veštine, da nišani i tako to, koji ga čine savršenijim? Verovatno da da.
Na vrh
dugixy1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dugixy1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2014 u 21:57
Originalno postovano od strane cp6uja cp6uja piše:

Sviđa mi se serija. U svakoj epizodi, pored glavne radnje epizode, mora se napomenuti to da je on kao neko oružje koje se opire naređenjima, za koga smatraju da može biti opasan. To mi deluje kao najava za dalji tok serije. Takođe, ono što kažu na početku, kao i lik Mei Chan, nagoveštavaju takođe dalji tok: "On je prvi od nadolazeće vrste, on je nova vrsta inteligencije." ili tako nešto. Prvenstveno me je zaintrigirao naziv serije. Ono što mi se ne sviđa, jeste da se Gabrijel, za čoveka koji izgleda onako moćno i koji je služio vojsku, mnogo loše bije. Razumem kada su poslali specijalne snage, ali protiv onog talibana u Siriji... Ali, to se može posmatrati i kao pozitivna stvar, realistična stvar. Ipak, glavni likovi ne dobijaju batine tako lako u svakoj seriji, obično su oni najjači, nepobedivi i sl. Ta mi se stavka i sviđa i ne sviđa. Razmatraću je dalje: Da li bi on mogao u svoj čip da ugradi "program" za borilačke veštine, da nišani i tako to, koji ga čine savršenijim? Verovatno da da.

Slažem se sa večinom rečenog, u takvim serijama može 5-toricu razbacati taj tren a mučiti se sa jednim. makar ako ima superinteligenciju ne mora značiti da je i super jak,ovo utječe na mozak. ima vremena u seriji da se čip možda nadogradi pa postane močniji tim više što postoji još jedna osoba sa tim čipom i to naprednijim i za takvu opasnost joj se pridodaje trenutno premalo pažnje. mislim da bi glavni cilj prvo trebao biti nju eliminirati ili izvaditi čip.

serija mi je neobična ,volim takvu tematiku i osobno mi se sviđa. svaki dan pogledam jel izašao prevod. 

ljep pozz
Na vrh
Neshoo10 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Neshoo10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2014 u 15:07

Prevodi za prvu sezonu su završeni. Možete ih preuzeti OVDE.

Sve su prilike da neće biti nastavka (druge sezone). 

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.