| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Death Comes to Pemberley (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Death Comes to Pemberley (2013)Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2014 u 11:44 |
|
Death Comes to Pemberley (2013) ![]() IMDb Režija: Daniel Percival Scenarij: Juliette Towhidi, prema romanu P.D. James po motivima Jane Austen Žanr: Drama, Misterij, Romansa Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 1 sezona / 3 epizode / 180 min Matthew Rhys ... Fitzwilliam Darcy (3 episodes, 2013) Anna Maxwell Martin ... Elizabeth Darcy (3 episodes, 2013) Matthew Goode ... George Wickham (3 episodes, 2013) Trevor Eve ... Sir Selwyn Hardcastle (3 episodes, 2013) Jenna Coleman ... Lydia Wickham (3 episodes, 2013) Tom Ward ... Colonel Fitzwilliam (3 episodes, 2013) Eleanor Tomlinson ... Georgiana Darcy (3 episodes, 2013) James Norton ... Henry Alveston / ... (3 episodes, 2013) Nichola Burley ... Louisa Bidwell (3 episodes, 2013) Philip Martin Brown ... Mr. Bidwell (3 episodes, 2013) Joanna Scanlan ... Mrs. Reynolds (3 episodes, 2013) Jennifer Hennessy ... Mrs. Bidwell (3 episodes, 2013) Lewis Rainer ... Will Bidwell (3 episodes, 2013) Tom Canton ... Captain Denny (3 episodes, 2013) Smeštena u period šest godina poslije događaja u romanu "Gordost i predrasuda" priča P.D. James bavi se ubistvom gde je glavni osumnjičeni George Wickham, bivša simpatija Elizabeth Bennett koji je izazvao skandal pobegavši sa njenom mlađom sestrom Lidijom, kojom se kasnije oženio. TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |