| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Everest: Beyond the Limit (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
rambo975
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Mate'vac Status: Offline Points: 1247 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Everest: Beyond the Limit (2006)Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2014 u 10:23 |
![]() Jezik: engleski Učestvuju: Phurba Sherpa, Rob Baber, Darius Vaiciuris... Šta se dešava kada šačica sanjara pokuša da osvoji najviši vrh na svetu. Ne poznajući se međusobno, podeliće isti san, za koji su spremni da daju svoj život. Tokom dvomesečnog iskušenja, osam hrabrih alpinista, i jedan odlučni vođa, bore se da stignu do vrhunca hrabrosti i opsesije. Pogledajte Everest bliže nego što ste ikada videli, kroz oči smelih penjača i izuzetnih ljudi... ![]() Ažurirao rambo975 - 06.Veljaca/Feb.2014 u 11:44 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Svibanj/May.2014 u 20:50 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
mmmnnn
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2015 u 22:24 |
|
Hvala na titlovima!
Za koju verziju si radila titlove za prvu sezonu? a za koju drugu sezonu? Nikako ne mogu da uskladim titlove.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |