Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 2pac i Notorius B.I.G.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

2pac i Notorius B.I.G.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rhymerator View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 2pac i Notorius B.I.G.
    Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2004 u 15:55

Posedujem 3 cd-a spotova 2pac-a. Tacnije 20-ak spotova, svih koji su izasli u dvd kvalitetu, (prosecno 5-6-7 kom.  na cd-u)...

Takodje i Dokumentarac o zivotu Notorius B.I.G.-a i nekoliko njegovih spotova (oko 4-5) na 1 cd-u.

Ko je zainteresovan saljem pouzecem. Zainteresovani se mogu javiti na e-mail: rhymerator86@yahoo.com

Thnx for reading.

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2004 u 20:17
ja sam jel treyis sta ya raymjenu
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2004 u 23:15
Pogledacu tvoj katalog na forumu ili mi ga posalji, pa cemo se detaljnije dogovoriti. pozdrav
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2004 u 21:28

Èuj meni bi trebali ovi spotovi.Budem drugi tjedan sredil popis  sa novim filmovima pa èemo se onda dogovorit

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 00:27
Originalno postovano od strane BasMar BasMar piše:

Èuj meni bi trebali ovi spotovi.Budem drugi tjedan sredil popis  sa novim filmovima pa èemo se onda dogovorit

Ok, BasMar, posalji mi popis preko mail-a ili vec nekako mi javi na pm, pa cemo se dogovoriti...

Na vrh
snow View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snow Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 23:22
kolko to kosta
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 14:48
Prodao bih ih za 2euro po  cd-u, saljem ti ih pouzecem, naravno + ptt troskovi. Ukoliko si zainteresovan javi mi se na mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.