Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fawlty Towers (1975)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fawlty Towers (1975)

Fawlty Towers

Fawlty Towers (1975)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Fawlty towers

Godina:

1975

Žanr:

komedija

Trajanje:

30 min

Glavne uloge:

John Cleese
  >  Basil Fawlty
Ballard Berkeley
  >  Major Gowen
Connie Booth
  >  Polly Sherman
Andrew Sachs
  >  Manuel
Prunella Scales
  >  Sybil Fawlty
Renee Roberts
  >  Miss Ursula Gatsby
Gilly Flower
  >  Miss Agatha Tibbs
Brian Hall
  >  Terry
Michael Halsey
  >  Jones - Workman #2
Basil Henson
  >  Dr. Abbott
Nicky Henson
  >  Mr. Johnson
Roger Hume
  >  Reg
Betty Huntley-Wright
  >  Mrs. Twitchen
Claire Nielson
  >  Mrs. Hamilton
Pat Keen
  >  Virginia

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fawlty Towers (1975)
    Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2014 u 22:41

Fawlty Towers (1975)

Žanr:
komedija

Uloge: John Cleese, Prunella Scales, Andrew Sachs, Connie Booth, Ballard Berkeley

Jezik: engleski, španski

Radnja:

“Falični pansion” je britanski sitkom, koji je zadao domaći zadatak svim ostalim serijama tog tipa. Radnja se dešava u prilično jednostavnom hotelu, gde se Bazil Faulti konstantno trudi da ubaci malo stila u sumorno okruženje, kao na primer da sakrije pacova od sanitarnog inspektora… Bazilova žena Sibil je dominantna vlasnica hotela koja na svakom koraku prigovara svom mužu. Pored glavinih likova tu su i simpatični konobar, Manuel, priglupi i naivni Španac, koga Bazil redovno lema jer ovaj ima poteškoća da razume jezik, kao i staloženi kuvar Teri. Svaka epizoda počinje sa nekoliko zapleta koji se na kraju preklapaju.

Izvor: http://www.tvprogram.rs

IMDB

Ažurirao CSInvestigator - 03.Sijecanj/Jan.2014 u 22:42
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2026 u 11:49
Što bi član brgljez rekao pogledam jednom u cca dve ili tri godine, i skoro sam pogledao, pritom  kratko traje, onako opuštajuća, zajebantska, ima malo preterivanja, neke fore na silu koje se ponavljaju , ali mi jednostavno prija i opušta,  eto samo da osvežim temu.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2026 u 12:27
Odgledao obe sezone, nothing's shocking.....
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2026 u 12:32
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Što bi član brgljez rekao pogledam jednom u cca dve ili tri godine, i skoro sam pogledao, pritom  kratko traje, onako opuštajuća, zajebantska, ima malo preterivanja, neke fore na silu koje se ponavljaju , ali mi jednostavno prija i opušta,  eto samo da osvežim temu.

Trebao bih da repriziram, baš sam je voleo, ali prošlo je nekoliko decenija od premijere...
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2026 u 13:45
Ja je isto skoro reprizirao,sjajna je . To uvek moze da se gleda ,kao i Coupling koja mi je def omiljena humoristicka serija,uz ovu i Mucke
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2026 u 13:47
Eh da Mizi daj nesto preporuci ti od humoristickih serija ,bas me zanima posto ti ovo nije nesto specijalno. samo nemoj Monty Python,to je uvek izgovor za one koji po svemu pljuju .
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2026 u 16:16
Već si naveo u 13:45h

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2026 u 17:25
😀
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.