| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bouquet of Barbed Wire (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bouquet of Barbed Wire (2010)Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2013 u 19:15 |
|
Bouquet of Barbed Wire (2010) ![]() IMDb Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 3 epizode Trevor Eve ... Peter Manson (3 episodes, 2010) Hermione Norris ... Cassie Manson (3 episodes, 2010) Imogen Poots ... Prue Sorenson (3 episodes, 2010) Tom Riley ... Gavin Sorenson (3 episodes, 2010) Ann Ogbomo ... Monique (3 episodes, 2010) Jemima Rooper ... Sarah Francis (3 episodes, 2010) Pierro Niel-Mee ... David Manson (3 episodes, 2010) Trodijelni mračni psihološki triler s temom seksualne opsesije i izdaje prema knjizi Andree Newman. Uspješni arhitekt Peter radi u londonskom cityju, i uslijed recesije on i njegov partner Richard odluče zaposliti lijepu i talentiranu Sarah Francis da privuku nove klijente. Peter i Richard uskoro dobiju vijest da se njihov klijent koji je održavao tvrtku u životu, povlači iz posla. Pogođen tom viješću Peter se povjerava Sarah i upusti se u ljubavnu vezu s njom. Upload King Eric TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |