| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gunmen from Laredo (1959) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Gunmen from Laredo (1959)Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2013 u 19:15 |
|
Gunmen from Laredo (1959) ![]() IMDb Režija: Wallace MacDonald Scenarij: Clarke Reynolds Žanr: Western Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 67 min Robert Knapp ... Gil Reardon Maureen Hingert ... Rosita Walter Coy ... Ben Keefer Paul Birch ... Marshal Matt Crawford Don C. Harvey ... Deputy Dave Clarence Straight ... Deputy Frank Ross Jered Barclay ... Jordan Keefer Ron Hayes ... Walt Keefer Charles Horvath ... Coloradas Jean Moorhead ... Katy Reardon Revolveraš Ben Keefer iz Lareda ubije ženu rančera Gila Reardona ali njega optuže za ubistvo. Gil se vrati u Laredo da se obračuna sa Keeferom uz pomoć šerifa koji zna istinu o ubistvu. Prevod je uradio linux TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |