| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Call Girl (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Call Girl (2012)Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2013 u 17:48 |
|
Call Girl (2012) ![]() IMDb Režija: Mikael Marcimain Scenarij: Marietta von Hausswolff von Baumgarten Žanr: Drama, Triler Jezik: Švedski, Engleski, Poljski Država: Švedska, Norveška, Finska, Irska Trajanje: 140 min Sofia Karemyr ... Iris Simon J. Berger ... John Josefin Asplund ... Sonja Pernilla August ... Dagmar Glans Anders Beckman ... Roy Sven Nordin ... Glenn David Dencik ... Aspen Hanna Ullerstam ... Mona Sverrir Gudnason ... Krister Maria Alm Norell ... Iris mamma Gunnel Lena B. Eriksson ... Socialsekreterare Britt Jade Viljamaa ... Minna Film je inspiriran švedskim političkim seksualnom skandalom, Bordellhärvanom, koji je pretresao švedsku vladu i povezao tajne maloljetničke prostitucije i utjecajne klijente iz švedske politike. Radnja filma je postavljena u kasne 70- te prošlog stoljeća, u vrijeme ženske emancipacije, seksualne revolucije, nuklearne energije, švedske neutralnosti i socijalne sigurnosti, te nas vodi kroz labirint tajni kroz iskustva mlade djevojke koja je sa dna društvene ljestvice ušla u svijet blještavila i glamura. NAGRADE: 2012: Toronto International Film Festival Mikael Marcimain, nominacija nagrade 'Discovery' i dobitnik nagrade FIPRESCI 2013: Buenos Aires International Festival of Independent Cinema Mikael Marcimain, nominacija za najbolji film 2013: Guldbagge Awards Cilla Rörby, dobitnica nagrade za najbolju kostimografiju Hoyte Van Hoytema, dobitnik nagrade za najbolju fotografiju Per Nyström, dobitnik nagrade za najbolji zvuk Četiri nominacije Prevod je uradio Chango TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |