| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Madras Cafe (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Madras Cafe (2013)Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2013 u 17:39 |
|
Madras Cafe (2013) ![]() IMDb Režija: Shoojit Sircar Scenarij: Shubhendu Bhattacharya, Juhi Chaturvedi Žanr: Akcija, Drama, Istorijski Jezik: Hindi Država: Indija Trajanje: 130 min John Abraham ... Vikram Singh Nargis Fakhri ... Jaya Sahni Rashi Khanna ... Ruby Siddartha Basu ... Robin Dutt Leena Maria Paul ... Tamil rebel Prakash Belawadi ... Bala Krishnan Ajay Ratnam ... Anna Bhaskaran Dibang ... Informer, bangkok Kannan Arunachalam ... Shri Sanjay Gurbaxani ... Former Prime Minister Piyush Pandey ... Cabinet Secretary of India Agnello Dias ... Sri Lankan minister Radnja bollywoodskog špijunskog trilera 'Madras Cafe', postavljen je u razdoblje poslije intervencije mirovnih snaga u Šri Lanki u kasnim 80-tim prošlog stoljeća. Indijskog špijuna pošalju na ratom razoreni priobalni otok, sa zadatkom da tamo uništi pobunjeničku grupu ljudi. Na putu upozna karizmatičnu i strastvenu novinarku koja se trudi prikazati pravu istinu o građanskom ratu. Njihov odnos se polako razvija dok njihova potraga za istinom ne otkrije duboko skrivenu zavjeru iza rata. Prevod je uradila *MARA* TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Trstenik Status: Offline Points: 380 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2013 u 19:26 |
|
hvala za prevod
|
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2015 u 02:53 |
|
Lična ocena 10-
Dobar film, ali daleko je od A Wednesday (2008). Teroristi se maskirali u izbeglice, nešto mi zvuči poznato. ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |