| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Runner Runner (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Runner Runner (2013)Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2013 u 17:07 |
|
Runner Runner (2013) ![]() IMDb Režija: Brad Furman Scenarij: Brian Koppelman, David Levien Žanr: Krimi, Drama, Triler Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 91 min Justin Timberlake ... Richie Furst Ben Affleck ... Ivan Block Gemma Arterton ... Rebecca Shafran Anthony Mackie ... Agent Shavers Michael Esper ... Billy 'Pet' Petricoff Oliver Cooper ... Andrew Cronin Christian George ... Wilson Yul Vazquez ... Delegate Herrera John Heard ... Harry Furst James Molina ... Esteban Louis Lombardi ... Archie Vincent Laresca ... Sergeant Barrancas Bernie O. Ramos Robledo ... Handlebar Mustache Sam Palladio ... Shecky David Costabile ... Professor Horstein Talentirani student Richie Furst zarađuje za školarinu igrajući online poker. Jednom prilikom izgubi sav novac i vjerujući da je prevaren odluči istražiti tko stoji iza tog online portala. Suoči se sa vlasnikom stranice, korumpiranim kockarom Ivanom Blockom koji prizna prijevaru te mu odluči isplatiti naknadu. Block ponudi da mu se priključi i zaradi daleko veću svotu. Richie pristane, ali se u igru uključi i FBI, te je prisiljen na nadmudrivanje sa dvije sile koje su se okomile na njega. Prevod je najavio Alex74 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2013 u 16:15 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2020 u 15:00 |
|
Pa moze da se odgleda ali nije to to, ''pomalo'' konfuzno. Aflek inace ima i bolje filmove a Timberlejk ne zna da glumi
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |