| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Indie Game: The Movie (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Indie Game: The Movie (2012)Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2013 u 04:58 |
|
Indie Game: The Movie (2012) ![]() IMDb Režija: Lisanne Pajot, James Swirsky Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski, Francuski Država: Kanada Trajanje: 94 min Jonathan Blow ... Himself Phil Fish ... Himself Edmund McMillen ... Himself Tommy Refenes ... Himself Kanadski režiseri James Swirsky i Lisanne Pajot snimili su 2012. godine borbu nezavisnih izdavača videoigara za uspjeh u nemilosrdnoj konkurenciji. Dokumentarac prikazuje proces izrade indie igara i njihove developere: PhilA Fisha (Fez) i Tommyja Refenesa i Edmunda McMillena (Super Meat Boy) dok rade na izdavanju svojih igara. Film sadrži i djelove intervjua sa Jonathanom Blowom (Braid) NAGRADE: 2012: Sundance Film Festival Lisanne Pajot, James Swirsky, dobitnici nagrade za najbolji dokumentarni film Lisanne Pajot, James Swirsky, nominacija nagrade Velikog Žirija 2013: Genie Awards Lisanne Pajot, James Swirsky, nominacija nagrade 'Canadian Screen' Prevod je uradio sunflower TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |