| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Fitzgerald Family Christmas (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Fitzgerald Family Christmas (2012)Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2013 u 17:32 |
|
The Fitzgerald Family Christmas (2012) ![]() IMDb Režija: Edward Burns Scenarij: Edward Burns Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 99 min Kerry Bishé ... Sharon Connie Britton ... Nora Edward Burns ... Gerry Heather Burns ... Erin Dara Coleman ... JJ Brian d'Arcy James ... Skippy Marsha Dietlein ... Dottie Noah Emmerich ... FX Caitlin FitzGerald ... Connie Anita Gillette ... Rosie Tom Guiry ... Cyril Ed Lauter ... Big Jim Malachy McCourt ... Father Sad već odrasli, braća i sestre iz obitelji Fitzgerald, uoči Božića spremaju se za povratak kući svog oca Jima, po prvi put otkako je napustio svoju obitelj prije 20 godina. Suočeni sa starim nezadovoljstvima, povrijeđenim osjećajima i ljutnjom, obitelji nije lako, pogotovo što majka Rosie ne želi da Jim kroči u kuću. Pokušavajući ne odabrati stranu, Gerry koji je u funkciji šefa obitelji, mora pronaći način da donesu odluku o tome da li oprostiti ocu ili ne, i kako da obiteljsko okupljanje ne doživi katastrofu. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |