Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa rezanjem diska od 8gb
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa rezanjem diska od 8gb

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem sa rezanjem diska od 8gb
    Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2013 u 11:39
Drage kolege,

Imam jedan problemčić, pa rekoh možda neko zna rešenje.

Danas sam prvi put pokušala da narežem disk od 8gb. Prethodno mi je rezanje običnih dvd diskova išlo bez problema. Koristim Nero 12.0.28001. Komp mi ima 3-4 godine, te samim tim i rezač. Da li možda treba nešto specijalno da podesim u Neru ili da koristim drugi program? Ili možda nešto treće? Ne bih pokušavala opet sa rezanjem dok ne pokušam da rešim problem, nisu mi ni jeftini ovi diskovi da ih bacam Confused

Hvala
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2013 u 12:16
Update: Skinula sam neki VSO Inspector da mi da dodatne informacije o rezaču. I kod opisa sta sve rezač može da reže štiklirana mi je stavka DVD + R - DL, kao što mi i piše na disku.  Onda sam istu proveru uradila i na Laptopu i sve su mi iste stavke štiklirane. Mislila sam, on je mladjo, ima 3-4 meseca, pa možda ima neke dodatne opcije, ali ne. Tek sam sad zbunjena. Confused
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
prijatelj.v View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatelj.v Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2013 u 23:21
ovako...
Napisi koji OS koristis,tacan model tog rezaca kao i DL diska.Takodje navedi da li si cekirala disk (disk info) sta Nero prikazuje i kako se manifestuje greska kod rezanja ? 
Navedi i koji tip datoteke zelis da narezes (velicina) i koju Nero opciju i brzinu rezanja koristis ?
dalje...
ovaj Nero (v12.0.28001) koji koristis je neka "Repack" (hand-made) verzija - ne znam da li je jos i portable...
da li si koristila Burning ROM ili Express za rezanje ?
Ne mora da znaci da je ta tvoja verzija Nera "krivac" ali...ne navodim ovo bez razloga... 

Moja preporuka je da sa zvanicnog Nero sajta preuzmes :
"Nero Burning ROM 2014 15.0.03600" ili jos bolje : "Nero 2014 Platinum 15.0.03500" (pa cekiraj da instalira samo Burning ROM + Express)...
posle napisi sve ovo sto sam naznacio,pozz...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,094 sekundi.