| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sasame-yuki Aka The Makioka Sisters (1983) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sasame-yuki Aka The Makioka Sisters (1983)Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2013 u 15:38 |
|
The Makioka Sisters (1983) "Sasame-yuki" (originalni naslov) ![]() Žanr: Romantična drama Trajanje: 140 min Država: Japan Jezik: Japanski Režija: Kon Ichikawa Scenario: Shin'ya Hidaka, Kon Ichikawa po romanu Jun'ichirō Tanizakija Uloge: Keiko Kishi ... Tsuruko Makioka Yoshiko Sakuma ... Sachiko Makioka Sayuri Yoshinaga ... Yukiko Makioka Yûko Kotegawa ... Taeko Makioka Film je snimljen prema romanu Đuničira Tanizakija pod nazivom 'Lake snežne pahulje' ili 'Sestre Makioka'. Sa nostalgijom prati gašenje jedne velike porodice od sredine 30-ih, do proleća 1941. Priča o lepoti, prefinjenosti i ponosu dočarava atmosferu udobnog i suptilnim zadovoljstvima ispunjenog života višeg društvenog sloja Osake, pred izbijanje rata. Dok prati sudbinu četiri sestre, autor istovremeno daje jedinstveno svedočanstvo o vremenu, u kome se stari svet polako povlači pred modernim. Oživljava nam čitavu jednu epohu, sa likovima koji nisu ni egzotični ni tajanstveni, već normalno ljudski i razimljivi gledaocima na svim meridijanima Prevod uradila LjubicaSP Ažurirao bojan969 - 25.Kolovoz/Aug.2014 u 19:34 |
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 51265 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2014 u 12:47 |
|
Ispravka: Prevod sam najavila ja, častim Nešu
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 51265 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2014 u 15:24 |
|
PREVOD je gotov |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2014 u 23:38 |
|
LjubicaSP hvala ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |