| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Men in Black (1997) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Men in Black (1997)Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2013 u 21:04 |
|
Men in Black (1997) ![]() >> IMDb << Žanr: Comedy, Sci-Fi Režija: Barry Sonnenfeld Glavne uloge: Tommy Lee Jones, Will Smith, Linda Fiorentino, Vincent D'Onofrio Radnja: Tomi Li Džons i Vil Smit su ljudi u crnom i od njih zavisi budućnost naše planete. Oni rade u vladinoj agenciji koja prati sve aktivnsoti vanzemaljaca na planeti i vodi računa o tome da se za njih ne sazna. Jedne večeri se ruši svemirski brod vanzemaljske rase slične ogromnim bubašvabama. Buba ubija farmera u čije dvorište je upala i njegovu kožu uzima kao masku. Ima zadatak da pronađe "Galaksiju", ogroman izvor energiji koji je sakriven na zemlji. Kada za to saznaju oni koji su sakrili Galaksiju, daju rok Ljudima u crnom da pronađu Galaksiju ili Bubu ili će zemlja biti uništena. Film je parodija na sve serije i filmove koji se bave vanzemaljcima i zaverama vezanim za njih. Kritika je film nahvalila, a osvojen je i Oskar za najbolju šminku. izvor: tvprogram.rs >> TITLOVI <<
|
|
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2373 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2022 u 00:30 |
|
Bio sam mlad i neiskusan kada me je film oduševijo.
Kada sam postao stariji i malo pametniji shvatio sam šta sam gledao. Sviđa mi se i dandanas glavna pesma ovog filma čiju je melodiju Vil Smit pozajmio od pesme jedne pevačice. I to je sve.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |