| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Matching Jack (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Matching Jack (2010)Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2013 u 00:20 |
|
Matching Jack (2010) ![]() IMDb Režija: Nadia Tass Scenarij: David Parker, prema priči Lynne Renew Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: Australija Trajanje: 99 min Jacinda Barrett ... Marissa Richard Roxburgh ... David Tom Russell ... Jack James Nesbitt ... Connor Kodi Smit-McPhee ... Finn Yvonne Strahovski ... Veronica Colin Friels ... Professor Nelson Julia Blake ... Cleo Marg Downey ... Nurse Celia Daniela Farinacci ... Ange Alexandra Schepisi ... Janice Nicole Gulasekharam ... Kerry Krista Vendy ... Angela Marissa, čini se, ima idealan život, sve dok se njezin sin Jack ne povrijedi na školskoj nogometnoj utakmici i završi u bolnici. David, Marissin muž je na državnoj konferenciji i nedostupan je. Naime, on je planirao napustiti Marissu zbog trenutne ljubavnice. U bolnici ustanove da Jack ima leukemiju i da je jedina nada presađivanje koštane srži od brata ili sestre. Marissa očajnički pretražuje Davidove dnevnike i ide od vrata dovrata posjećujući Davidove bivše ljubavnice, ne bi li saznala da s nekom od njih ima vanbračno dijete. U međuvremenu Jack se sprijatelji sa sinom irskog mornara Connora, Finnom koji leži na susjednom krevetu. Marissin život se okrene naglavačke u priču koja prkosi objašnjenju i ruši sva pravila. NAGRADE: 2010: Hawaii International Film Festival Nadia Tass, dobitnica nagrade 'Halekulani Golden Orchid' 2011: Milan International Film Festival Film je dobitnik nagrade za najbolji film Nadia Tass, dobitnica nagrade za najbolju režiju Lynne Renew, David Parker; dobitnice nagrade za najbolji scenarij 2011: Film Critics Circle of Australia Awards Kodi Smit-McPhee, nominacija za najbolju sporednu žensku ulogu 2011: Australian Film Institute Kodi Smit-McPhee, nominacija za najbolju sporednu žensku ulogu Prevod je uradio SinisaMalbasic TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |