| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gus Aka Expecting (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Gus Aka Expecting (2013)Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2013 u 20:13 |
|
Expecting (2013) Gus (Originalni naslov) ![]() Žanr: Drama, Komedija Trajanje: 87 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija i scenario: Jessie McCormack Uloge: Michelle Monaghan ... Andie Radha Mitchell ... Lizzie Jon Dore ... Peter Michael Weston ... Casey Mimi Kennedy ... Dr. Grayson Nakon godina pokušavanja da ostane trudna sa svojim mužem, Lizzie napušta ideju o vlastitom detetu. Ali kad njena najbolja prijateljica Andie ostane trudna posle veze za jednu noć, pojavljuje se neočekivano rešenje: Andie predlaže da rodi bebu i da je Lizzie. Par se slaže sa planom, pod jednim uslovom: Andie mora da živi s njima tokom trudnoće. Da li prijateljstvo dve žene može da izdrži do poroda...? Ažurirao bojan969 - 12.Prosinac/Dec.2013 u 21:28 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2013 u 21:33 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |