| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Brussels Business (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Brussels Business (2012)Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2013 u 18:39 |
|
The Brussels Business (2012) ![]() IMDb Režija: Friedrich Moser, Matthieu Lietaert Žanr: Dokumentarni, Istorijski Jezik: Engleski Država: Belgija, Austrija, USA, Švicarska, Indonezija, Velika Britanija Trajanje: 85 min Catherine Ashton ... Herself, European Union Trade Commissioner (2008-2009) Leon Brittan ... Himself, European Commissioner for Trade (1993-1999) Maria Green Cowles ... Herself - Political Scholar, American University, Washington Etienne Davignon ... Himself, European Commission (1977-1985), European Round Table of Industrialists (1986-2001) (as Étienne Davignon) Olivier Hoedeman ... Himself, activist, Corporate Europe Observatory Craig Holman ... Himself, lobby consultant, Public Citizen, Washington Siim Kallas ... Himself, vice-president of the European Commission Pascal Kerneis ... Himself, lobbyist, European Services Forum Keith Richardon ... Himself, Secretary General (1988-1998), European Round Table of Industrialists Christoffer Taxell... Himself, Finnish politician Erik Wesselius ... Himself, activist, Corporate Europe Observatory Autori dokumentarnog trilera 'The Brussels Business' Friedrich Moser i Matthieu Lietaert prikažu nam netransparentnost i utjecaj lobista na proces donošenja odluka u Brusselsu, vodeći nas u sivu zonu evropske demokracije u svijet od 15.000 lobista Eu kapitala, od PR-konglomerata do trustova mozgova i njihove sveobuhvatne mreže moći i bliske veze sa političkim elitama u glavnom gradu Europske unije. Prevod je uradio feha TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |