| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Springsteen & I (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Springsteen & I (2013)Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2013 u 21:46 |
|
IMDb Režiser: Baillie Walsh Država: V.Britanija Datum izlaska: 22.07.2013. Dokumentarac nastao na temelju video materijala koje su snimili Springsteenovi obožavatelji u kojima opisuju susrete s njim i što im njegova glazba znači u svakodnevnim životima. P R I J E V O D |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
jafforidza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3249 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2013 u 22:01 |
|
Evo i trailer-a:
|
|
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
|
![]() |
|
Fokan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2013 u 13:56 |
|
Vau!
Nisam baš Springsteenov fan, jednostavno mi nikada nije bio u fokusu interesovanja, moji glazbeni afiniteti su išli nekim drugim smjerovima. Da ga cijenim kao izvođača to nema nikakve sumnje, dobrano sam apsolvirao povijest rock & rolla u mlađim danima i mogu razumjeti vrijednost i značaj njegove pjesmarice ali mi je nekako promakao svih ovih godina. Gledajući ovaj rockumentarac u fantastičnom prijevodu iromafije otvorili su mi se i neki novi svjetovi razumjevanja, usudio bih se čak reći da je sve bilo poput religijskog iskustva. Toliko pozitivnih emocija, poruka vrijednih slušanja... Najbolji božićni film. Još nešto u vezi prijevoda, samo pravi fan, netko vođen istinskom posvećenošću, razumjevanjem i ljubavlju spram te glazbe je mogao napraviti ovakav prijevod. Bezprijekoran. Hvala, iromafia. Hvala Boss! |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2013 u 14:28 |
|
The Boss je moj jedini gazda. Dobro, i moja žena.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |