| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Lloyd the Conqueror (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Lloyd the Conqueror (2011)Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2013 u 01:28 |
|
Lloyd the Conqueror (2011) ![]() IMDb Režija: Michael Peterson Scenarij: Michael Peterson, Andrew Herman Žanr: Komedija Jezik: Engleski Država: Kanada Trajanje: 95 min Brian Posehn ... Andy Mike Smith ... Derek Evan Williams ... Lloyd Jesse Reid ... Patrick Scott Patey ... Oswald Tegan Moss ... Cassandra Harland Williams ... Vulcan Aaron Pearl ... Leopold David Lawrence ... Jorgen Brendan Hunter ... Klaus Matt Kelly ... Agent Danger Andrew Sparacino... Dagmar 'Lloyd the Conqueror' je Lloyd, lijeni student s velikim snovima za budućnost. Lloyd i njegova dva najbolja prijatelja Patrick i Oswald očajnički trebaju savladati srednjovjekovnu književnost kako bi zadržali svoju financijsku pomoć. Naši junaci su toliko očajni da zamole svog profesora da im da prolaz za dodatni rad. Njihov profesor Derek pristaje, ali pod jednim uvjetom: moraju se pridružiti njegovoj LARPing ligi i borbi protiv njega u igri demona i patuljaka. Lloyd odluči potražiti pomoć Cassandre, bivše ratnice iz kaveza i instruktorice za žensku samoodbranu u borbi protiv Dereka. N A G R A D E: 2012: AMPIA Awards Matt Kelly i Brendan Hunter, dobitnici nagrade za najbolji dramski lik Film je dobitnik nagrade za najbolju originalnu muziku Prevod je najavio Kampfar |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2013 u 20:00 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |