| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Le passé Aka The Past (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Le passé Aka The Past (2013)Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2013 u 00:55 |
|
Le passé (2013) * The Past * ![]() IMDb Režija: Asghar Farhadi Scenarij: Asghar Farhadi Žanr: Drama, Misterij Jezik: Francuski, Perzijski Država: Francuska, Italija Trajanje: 130 min Bérénice Bejo ... Marie Brisson Tahar Rahim ... Samir Ali Mosaffa ... Ahmad Pauline Burlet ... Lucie Elyes Aguis ... Fouad Jeanne Jestin ... Léa Sabrina Ouazani ... Naima Babak Karimi ... Shahryar Valeria Cavalli ... Valeria Aleksandra Klebanska ... Céline Jean-Michel Simonet ... Médecin Pierre Guerder ... Juge Anne-Marion de Cayeux ... Avocate Eléonora Marino ... Collegue Marie Jonathan Devred ... Agent aéroport Iranac oženjen francuskinjom odluči napustiti ženu i djecu zbog problema koje imaju u braku i vrati se u svoju domovinu Iran. Kad joj muž napusti Francusku, žena se počne viđati sa jednim francuzom i zamoli muža da joj da razvod braka. Međutim, iranac se vrati kući i pored svoje djece zatekne čovjeka s kojim je njegova žena počela vezu. NAGRADE: 2013: Cannes Film Festival Asghar Farhadi, nominacija nagrade Zlatna Palma Asghar Farhadi, dobitnik nagrade the Ecumenical Jury Bérénice Bejo, dobitnica nagrade za najbolju glumicu 2013: Durban International Film Festival Asghar Farhadi, dobitnik nagrade za najbolji scenarij Film je iranski kandidat za Oskara 2014. Prevod je najavio jovandekab |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |