| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pozitia copilului aka Child's Pose (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pozitia copilului aka Child's Pose (2013)Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2013 u 19:33 |
|
Pozitia copilului (2013) * Child's Pose * ![]() IMDb Režija: Calin Peter Netzer Scenarij: Calin Peter Netzer Žanr: Drama Jezik: Rumunjski Država: Rumunjska Trajanje: 112 min Luminita Gheorghiu ... Cornelia Kerenes Bogdan Dumitrache ... Barbu Natasa Raab ... Olga Cerchez Ilinca Goia ... Carmen Florin Zamfirescu ... Domnul Fagarasanu Vlad Ivanov ... Dinu Laurentiu Mimi Branescu ... Policeman Cerasela Iosifescu Adrian Titieni ... Child's father Tania Popa Isfan Alexandru ... Octavita Jedne hladne ožujske noći, Barbu divljajući ulicama prekorači dozvoljenu brzinu za 50 km, i pregazi dijete koji uskoro umre od posljedica nesreće. Barbua osude na zatvorsku kaznu između 3 i 15 godina. Njegova majka Cornelia, arhitektica i pripadnica rumunjske elite pokrene kampanju da spasi svog sina. U silnim pokušajima ne preza ni pred podmićivanjem, navođenjem svjedoka na lažno svjedočenje, pa čak i nuđenjem novca roditeljima poginulog dječaka. N A G R A D E: 2013: Berlin International Film Festival Calin Peter Netzer, dobitnik nagrada Zlatni medvjed za najbolji film i FIPRESCI Prize Film je rumunski kandidat za Oskara 2014. Prevod je najavio kvrle |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2013 u 00:01 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |