Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hell on Wheels (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hell on Wheels (2011)

Hell on Wheels

Hell on Wheels (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2011

Žanr:

drama, povijesni, western

Trajanje:

42 min

Autor:

Joe Gayton
, Tony Gayton

Glavne uloge:

Anson Mount
  >  Cullen Bohannon
Colm Meaney
  >  Thomas 'Doc' Durant
Phil Burke
  >  Mickey McGinnes
Robin McLeavy
  >  Eva
Christopher Heyerdahl
  >  The Swede
Dohn Norwood
  >  Psalms
Common
  >  Elam Ferguson
Ben Esler
  >  Sean McGinnes
Kasha Kropinski
  >  Ruth
Jennifer Ferrin
  >  Louise Ellison
Dominique McElligott
  >  Lily Bell
Eddie Spears
  >  Joseph Black Moon
Tom Noonan
  >  Reverend Nathaniel Cole
Duncan Ollerenshaw
  >  Mr. Toole
David Wilson Barnes
  >  Martin Delaney

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hell on Wheels (2011)
    Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2011 u 21:33
Hell on Wheels

Televizija koja je donela serije 
Breaking Bad, Mad Men, The Walking Dead, i The Killing
donosi  još jednu kvalitetnu seriju ove jeseni,
 a pod nazivom Hell on Wheels.

Opis:

Radnja serije smještena je nakon 
američkog građanskog rata,
 a u središtu je konfederacijski vojnik
 Cullen Bohanan (Anson Mount), 
čija ga želja za osvetom dovodi na zapad SAD-a, 
gdje pronalazi posao na izgradnji 
prve transkontinentalne željeznice. 

Glumci:

Anson Mount
Colm Meaney
Dominique McElligott
Common
Ben Esler
Eddie Spears
Philip Burke
April Telek

izvor: serijala.com

Ažurirao Gor@n88 - 24.Sijecanj/Jan.2012 u 18:17
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2011 u 18:44
Serija počinje sa emitovanjem 6 novembra 2011. u 22h.

Serija će imati 10 epizoda.
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2011 u 22:42
Serija je dobila i drugu sezonu.
Na vrh
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2013 u 04:36
Odgledao sam prve dve epizode.

Odlična serija za sad. Dovoljno dobra scenografija za željenu atmosferu. Muzička podloga baš daje šmek seriji. Ima dosta zanimljivih dijaloga i monologa, rekao bih na osnovu dve odgledane epizode da je to jedan od glavnih aduta. Pretežno drama sa malo misterije i dosta suspens-a. Od dobro odglumljenih uloga sam zapazio 2-3 lika a jedan od njih je već odstranjen. Tomas Durant ubedljivo najbolje osmišljen lik i jedan od naj negativaca koje sam gledao na filmu ili seriji. Namazan, proračunat, nemilosrdan. Prva scena na početku druge epizode je fantastična. Ona kristališe njegov karakter. Tu sam se oduševio. Jedino me plaši što ekšn scene, a tu mislim i na one najsitnije, mnogo liče na one iz Walking Dead i Prison Break tj. umeju već sada da budu smešno nerealne i donekle glupe. Ali priča je dobra i odvija se brzo pa se lako može čovek zaraziti ovom serijom. 
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2013 u 23:53

Prevedena je 3 sezona, hvala Laudanum ruza

TITLOVI

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2014 u 21:30
Serija je obnovljena za petu sezonu koja je ujedno i finalna sezona. Imaće 14 epizoda.

Sedam epizoda emitovaće se na leto 2015., a još sedam na leto 2016. godine.
Na vrh
prevodilac View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prevodilac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2016 u 20:30
evo dočekasmo i krajnje epizode. lepa serija koju vredi gledati, ali ima puno nelogičnosti i gluposti što se bliži kraju. ova današnja s05e08 posebno. neki put stvarno ume da iznervira scenario koji je na granici idiotluka i sve se stalno ponavlja. videćete i sami. neki put skidam kapu glumcima koji to moraju da snimaju.
Na vrh
nikolarstojanovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikolarstojanovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2016 u 22:14
Uvek jedva čekam novu sezonu, ali ako ćemo skroz pošteno, trebalo je seriju završiti nakon četvrte sezone. Peta sezone je u svakom pogledu daleko ispod onoga s početka. Sam početak pete sezone je ukazivao na "zlo". Sve ono sa Kinezima je delovalo potpuno amaterski.

Ali u globalu, serija je sasvim dobra, a po meni i najbolja mešu onima čija je radnja smeštena na Divljem Zapadu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.