Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - dokumentarci
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - George Clarke's Amazing Spaces (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

George Clarke's Amazing Spaces (2012)

George Clarke's Amazing Spaces

George Clarke's Amazing Spaces (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

George Clark: Čudesne zamisli

Godina:

2012

Žanr:

dokumentarni

Glavne uloge:

George Clarke
  >  Himself - Presenter

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: George Clarke's Amazing Spaces (2012)
    Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2013 u 18:52

George Clarke's Amazing Spaces

(2012)

Žanr: Dokumentarni
Jezik: Engleski
Država: Velika Britanija
Trajanje: 1 sezona, 7 epizoda

George Clarke ... Narrator, Presenter

Svaka je epizoda ove britanske serije tematski podijeljena na izazove mikrogradnje
s kojima se arhitekt George suočava u sklopu svog vlastitog projekta.
Od ishođenja dozvola do maksimalnog iskorištavanja prostora. Epizode su pune rizika,
genijalnih rješenja i ekscentričnih likova. Revolucija u uređenju malih prostora je počela!

Arhitekt George Clarke istražuje nevjerojatne načine na koje ljudi iskorištavaju male prostore.
Putuje zemljom u potrazi za nevjerojatnim mikrogradnjama i ljudima koji se njima bave.
Cilj im je maksimalno iskoristiti svaki četvorni centimetar prostora u svom domu ili vrtu.
George otkriva da u svijetu mikrodizajna veličina nije bitna. Upoznat će ljude koji si uređuju
životni prostor na najneobičnijim mjestima: od zahoda koji više nisu u uporabi do brodskih kontejnera,
od prikolica za konje do čudesno opremljenih kampera. No George nije tek pasivan promatrač.
Za samo 300 funta kupio je otrcanu, staru kamp-prikolicu iz 1970-ih i nada se da će je u samo tri
mjeseca preurediti u jedan od najnevjerojatnijih malih prostora koje ste ikad vidjeli.

TITLOVI

izvor.inter.okr.

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,268 sekundi.