| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dragonfyre aka Orc Wars (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dragonfyre aka Orc Wars (2013)Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2013 u 00:25 |
|
Orc Wars (2013) ![]() IMDb Režija: Kohl Glass Scenarij: Jason Faller, Kohl Glass Žanr: Akcija, Avantura, Fantazija Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 97 min Rusty mizar ... John Norton Masiela Lusha ... Princesa Aleya Wesley John ... Whitefeather Isaac C. Singleton Jr ...Fangmark Maclain Nelson ... Scooter Adam Johnson ... Gorejaw Clare Niederpruem ... Katie McQueen Rocky Myers ... Cline Mark Brocksmith ... Bonebag Priča o bivšem marincu koji se umoran od svijeta, preseli na usamljeni ranč. No, uskoro se mora odreći svoje izoliranosti i opet se je primoran prihvatiti oružja nakon što u naš svijet kroz prolaz u vremenu i prostoru dođe vojska orkova. Prevod je uradio adler197 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |