| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
5 Souls (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 5 Souls (2011)Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2013 u 20:51 |
|
5 Souls (2011) ![]() IMDb Režija: Brett Donowho Scenarij: Colet Abedi Žanr: Triler Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 120 min Kristina Anapau ... Jessica Samaire Armstrong ... Miranda Steve Bacic ... Sam Ian Bohen ... Noah Rex Cumming ... Detective Allison McAtee ... Sara Jodie Moore ... Dr. Michaels Megan Murray ... Dani Ryan S. Sands ... Nurse Steven Schub ... Yusef Charles Solomon Jr. ... David Bickman Natasha Valdez ... Penny Nakon rutinskog posjeta doktoru, Noah neočekivano padne u komu i probudi se u bolnici. Na rubu njegovog kreveta sjedi nepoznazi čovjek i ponudi mu nagodbu da ubije pet ljudi i iskupi se za sve svoje grijehe i ostane živ, ili da odbije ponudu i sada umre. Prevod je uradio kumek TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |