| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sink Or Swim (1990) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sink Or Swim (1990)Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2013 u 19:52 |
|
Sink Or Swim (1990) ![]() IMDb Režija: Su Friedrich Scenarij: Su Friedrich Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 48 min Jessica Meyerson ... Narrator Kroz niz od dvadeset i šest kratkih priča, režiserka Su Friedrich opisuje događaje iz svog djetinjstva, i kako je odnos sa ocem kojem je više stalo do karijere nego do svoje obitelji, uticao na njene ideje o očinstvu, obiteljskim odnosima i životu. Naslov filma 'Sink Or Swim' je uzela iz incidenta iz svog djetinjstva kada je zamolila oca da je nauči plivati. Odveo ju je na bazen, objasnio teoriju i tehniku plivanja te bacio u bazen. Sa Friedrichinim podjeljenim stavom prema ocu i crno-bijelom tehnikom snimanja nastao je složen i emocionalno intenzivan film. N A G R A D E: 1991: Melbourne Film Festival Grand Prix, Kino Awards 1991: San Francisco International Film Festival Golden Gate Award, Best of “New Visions” Category 1991: Atlanta Film Festival Special Jury Award 1991: USA Short Film and Video Festival Best Experimental Film 1991 Black Maria Film Festival Juror’s Citation Award 1993: Charlotte Film and Video Festival Gold Jurors Choice Award Su Friedrich je dobitnica nagrada Fundacije Guggenheim i Rockefeller fundacije. Prevod je uradio a.žižak TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |