Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Crossing Lines (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Crossing Lines (2013)

Crossing Lines

Crossing Lines (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2013

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija

Trajanje:

43 min

Autor:

Edward Allen Bernero

Glavne uloge:

Donald Sutherland
  >  Michel Dorn
Tom Wlaschiha
  >  Sebastian Berger
Lara Rossi
  >  Arabela Seeger
Richard Flood
  >  Tommy McConnel
Gabriella Pession
  >  Eva Vittoria
William Fichtner
  >  Carl Hickman
Marc Lavoine
  >  Louis Daniel
Elsa Mollien
  >  Rebecca Daniel
Naomi Battrick
  >  Ellie Delfont-Bogard
Stuart Martin
  >  Luke Wilkinson
Elizabeth Mitchell
  >  Carine Strand
Goran Visnjic
  >  Marco Constante
Moon Dailly
  >  Anne-Marie San
Klára Issová
  >  Shari
Marc Barbé
  >  Commissaire Leveaux

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Crossing Lines (2013)
    Objavljeno: 18.Svibanj/May.2013 u 02:24

Opis:
Od producenata Pillars of the Earth i World Without End, dolazi nam nova drama. Priča prati Karla Hikmana (William Fichtner) bivšeg njujorškog policajca. Ponuđen mu je posao u internacionalnoj policijskoj jedninici, tzv. globalni FIB. Karl i ostali će zajedno istraživati serijske zločine i juriti za zločincima po celoj Evropi. 

Sony i TF1 iz Francuske zajedno produciraju seriju, a jednu od glavnih uloga dobio je Donald Sutherland. Serija će imati 10 epizoda.

Žanr: akcija, drama

Ažurirao CSInvestigator - 07.Rujan/Sep.2013 u 21:22
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2013 u 18:08

Prevode je najavio bighunter  Clap

Na vrh
marinko-fekete View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marinko-fekete Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2013 u 01:07
Odgledao tri epizode i vrlo sam zadovoljan serijom.Može i bolje naravno,ali nećemo cepidlačiti  Thumbs Up
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2013 u 22:34
TF1 je obnovio seriju za drugu sezonu. Druga sezona će imati 12 epizoda.

NBC još nije odlučio da li će zatražiti licencu za drugu sezonu, mada verovatno ni neće, jer je finalna epizoda serije imala rejting 0.4 i dva miliona gledalaca.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2013 u 21:47

Hvala bighunteru za dosadasnje prevode ruza

lepalidija je najavila prevode ostalih epizoda Clap

Na vrh
Lija0408 View Drop Down
Junior translator
Junior translator
AKA lepalidija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lija0408 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2013 u 08:15
Ako je neko zabrinut,
u toku sam prevođenja Crossing Lines, biće uskoro...
Do sada sam prevodila Graceland svaki dan pa nisam stigla.
Pozz, 
Lidija***
Na vrh
combe veternik View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj combe veternik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2013 u 11:51
SAMO NEMOJ DA SE SVADJATE KO CE DA PREVODI SAMO NEK NEKO TO URADI.NEZNALICA ENGLESKOG
Na vrh
Lija0408 View Drop Down
Junior translator
Junior translator
AKA lepalidija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lija0408 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2013 u 12:19
Prevodimo Pedjica i ja, ali osmu, trebalo je on da krene sa osmom a ja sa sedmom, ali njemu toliko treba pomoći da i pored sve volje, svoje jedva stižem...
Plus ispadoh toliki baxuz sa poslednjom epizodom Graceland-a da je to neverovatno! Prvo, privedem prevod skoro kraju kad - program mi nešto poremeti potpuno tajminge, onda mi kolega Rocky75 lepo objasni kako to da sredim i juče ja to i učinim, kad ono sinoć - dok sam za kompom Pedji pomagala, a svoj fajl kao i svaka budala nisam sačuvala, moj laptop se iz čista mira restartuje, hahaha! I izgubim sav jučerašnji trud, pa sad Jovo nanovo...
Biće uskoro, don't worry! Smile
Na vrh
kokky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kokky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2013 u 20:59
Sta je sa prevodom sedme epizode? Hoce li skoro?
Na vrh
Lija0408 View Drop Down
Junior translator
Junior translator
AKA lepalidija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lija0408 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2013 u 21:10
Hoće,
don't worry.
Ne mogu da obećam ali mislim da ću uspeti do sutra...
Pozz***
Na vrh
Lija0408 View Drop Down
Junior translator
Junior translator
AKA lepalidija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lija0408 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2013 u 14:46
Dragi drugari,
samo da vas obavestim da privodim kraju prevod sedme i osme epizode.
Međutim, za sat vremena krećem na kraći put za Crnu Goru (sećate se kako smo se pre zvali - Crna Srbija i Gora hahahahaROFL), tako da ću prevode dovršavati na laptopu u kolima... 
E sad, laptopu će baterija trajati određeno vreme pa ću morati negde da je dopunjavam, Peđica blesavi (pssst! deki2) kaže da će usput u kafanama i kafićima da nam daju da ga uključimo negde da se dopuni! Neću ništa da baksuziram, možda je i u pravu.
Kada dovršim, negde u Podgorici ću naći kafić ili neko drugo mesto sa wi-fi konekcijom i da ih upload-ujem.
Mi ćemo tamo samo prenoćiti, sutra se vraćamo, mada ja kao svaki optimista nosim u laptopu sve epizode u nadi da ću ih dovršiti hahahaha ROFL...
Ljubi vas i pozdravlja vaša drugarica Lija***

Na vrh
Silvio-RI View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Silvio-RI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2013 u 14:59
Kad će prijevod 10-te epizode?
Na vrh
Lija0408 View Drop Down
Junior translator
Junior translator
AKA lepalidija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lija0408 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2013 u 15:46
Ja se nisam nešto cimala, iskreno, očekujući onog lika koji je već počeo da izbacuje prevode pre mene, ali pošto njega nema, ako ne izbaci danas u toku dana, izbaciću ja do sutra ujutru...

Pozz***
https://www.facebook.com/Iamthebesthybrid
Na vrh
dum-spiro-spero View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dum-spiro-spero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2013 u 16:39
Evo jedan prijedlog za one sa dužim prevodilačkim iskustvom i sklonošću dobrim britanskim serijama.

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2013 u 20:37
Originalno postovano od strane lepalidija lepalidija piše:

Prevodimo Pedjica i ja, ali osmu, trebalo je on da krene sa osmom a ja sa sedmom, ali njemu toliko treba pomoći da i pored sve volje, svoje jedva stižem...
Plus ispadoh toliki baxuz sa poslednjom epizodom Graceland-a da je to neverovatno! Prvo, privedem prevod skoro kraju kad - program mi nešto poremeti potpuno tajminge, onda mi kolega Rocky75 lepo objasni kako to da sredim i juče ja to i učinim, kad ono sinoć - dok sam za kompom Pedji pomagala, a svoj fajl kao i svaka budala nisam sačuvala, moj laptop se iz čista mira restartuje, hahaha! I izgubim sav jučerašnji trud, pa sad Jovo nanovo...
Biće uskoro, don't worry! Smile
U postavkama Subtitle Workshopa imaš opciju da ti automatski radi sigurnosnu kopiju.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2013 u 22:59

Prva sezona je prevedena Clap

Hvala svim prevodiocima koji su sudjelovali u prevodjenju ove serije: bighunter, tazmaniac, lepalidija i Pedja983 ruza

TITLOVI

Na vrh
Lija0408 View Drop Down
Junior translator
Junior translator
AKA lepalidija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lija0408 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2013 u 00:02
Nema na čemu...

Pozz***HeartHeartHeart
https://www.facebook.com/Iamthebesthybrid
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2014 u 21:00
Novih 12 epizoda pojaviće se na Amazonu UK 15. 8. 2014., a u septembru na svim AXN kanalima.

Uskoro će biti objavljen i datum emitovanja u SAD.

Na vrh
deda vlada View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda vlada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2014 u 13:37
Prevodi su fantasticni, veoma sam zadovoljan sa njima. Odjednom prekid...zadnje tri epizode druge sezone bez prevoda (titla)? Sezona zavrsena jos pre mesec dana, repriziraju je na AXN-u.Broken Heart
Uvek znam ono sto neznam
Na vrh
deda vlada View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda vlada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2015 u 17:03
02x10 - 02x12 nema nigde ni En. titla? Da li neko zna zasto?  Clapbajbaj
Uvek znam ono sto neznam
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.