| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Virginia (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Virginia (2010)Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2013 u 20:23 |
|
Virginia (2010) * What's Wrong with Virginia * ![]() IMDb Režija: Dustin Lance Black Scenarij: Dustin Lance Black Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 116 min Jennifer Connelly ... Virginia Ed Harris ... Richard Tipton Carrie Preston ... Betty Barry Shabaka Henley ... Willie Harrison Gilbertson ... Emmett Kevin Patrick Brown ... Jerry Tom Van Howe ... Sheriff's Patrol Host Ward Burton ... Ward Burton Paul Walter Hauser ... Dale Emma Roberts ... Jessie Tipton Paul Boocock ... Teacher Yeardley Smith ... Mrs. Whitaker Toby Jones ... Max Michele DeSelms ... Local Newscaster Dennis Rauss ... Governor U malom gradu, šarmantna ali psihički nestabilna Virginia (Jennifer Connelly) već dva desetljeća je u vezi sa oženjenim lokalnim šerifom Dickom Tiptonom (Ed Harris). Emmett, (Harrison Gilbertson) nezin izvanbračni sin je njen zaštitnik i njezina najveća ljubav. Tijekom potrage o istini očeva identiteta, Emmet započne vezu sa Jessie, Tiptonovom kćerkom. Prevod je uradio SinisaMalbasic TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |