| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
At Any Price (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: At Any Price (2012)Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2013 u 23:04 |
|
At Any Price (2012) ![]() IMDb Režija: Ramin Bahrani Scenarij: Ramin Bahrani, Hallie Elizabeth Newton Žanr: Drama, Triler Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 105 min Dennis Quaid ... Henry Whipple Kim Dickens ... Irene Whipple Aaron B. Oduber ... Young Dean Whipple Jacob R. Oduber ... Young Grant Whipple Zac Efron ... Dean Whipple Patrick W. Stevens ... Grant Whipple Guy Massey ... Funeral Pastor John Hoogenakker ... Mr. Pritchard Laura Atwood ... Mrs. Pritchard Dan Waller ... Larry Brown Maika Monroe ... Cadence Farrow Phil Ridarelli ... Salesman Clancy Brown ... Jim Johnson Chelcie Ross ... Byron Bob Hungerford ... Diner Old Timer U konkurentnom svijetu moderne poljoprivrede, ambiciozni Henry Whipple želi da njegov buntovni sin Dean, koji želi postati profesionalan vožač utrka, pomaže kod obiteljskog posla kako bi proširio svoje carstvo. Prilikom istrage Henryjevog poslovanja, otac i sin su gurnuti u neočekivanu krizu koja prijeti obitelji i koja će ujedino staviti njihov odnos na test. Prevod je najavila dum-spiro-spero |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2013 u 23:51 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
dum-spiro-spero
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2013 u 00:07 |
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |