| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
What Remains (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: What Remains (2013)Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2013 u 22:27 |
|
What Remains (2013) ![]() IMDb Režija: Coky Giedroyc Scenarij: Tony Basgallop Žanr: Drama, Krimi Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 1 sezona/4 epizode - 240 min/60 min David Threlfall ... Len Harper (4 episodes, 2013) Denise Gough ... Liz Fletcher (4 episodes, 2013) Lisa Millett ... DCI Alice Yapp (4 episodes, 2013) Alexander Arnold ... Adam (4 episodes, 2013) David Bamber ... Joe (4 episodes, 2013) Claudie Blakley ... Patricia (4 episodes, 2013) Jessica Gunning ... Melissa Young (4 episodes, 2013) Victoria Hamilton ... Peggy (4 episodes, 2013) Steven Mackintosh ... Kieron (4 episodes, 2013) Amber Rose Revah ... Vidya (4 episodes, 2013) Russell Tovey ... Michael (4 episodes, 2013) Indira Varma ... Elaine (4 episodes, 2013) Lee Nicholas Harris ... Station Desk Sergeant (3 episodes, 2013) Martha Mackintosh ... Peri (3 episodes, 2013) Terence Beesley ... DCI Burrows (2 episodes, 2013) Mladi bračni par useli se u stan u kojem pronađu tijelo djevojke koja je nestala prije dvije godine. U ovom intrigantnom tajanstvenom slučaju mlade djevojke koja je pronađena na tavanu nekoliko mjesecu nakon svoje smrti, policija pokušava pronaći razlog zašto niko nije primjetio da je nestala i ko ju je ubio. TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |