| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Skin to the Max (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Skin to the Max (2011)Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2013 u 00:06 |
|
Skin to the Max (2011) ![]() IMDb Režija: Steven Cantor Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 2 sezone Giulia Di Quilio ... Ancient roman (1 episode, 2012) Federico Palmieri ... Swinger (1 episode, 2012) Marco Pancrazi ... Marco (1 episode, 2012) Giulia Zangrillo ... Gliulia (1 episode, 2012) Dokumentarni serijal za odrasle odvodi gledatelje na međunarodno putovanje u svijet seks-klubova te ih upoznaje s praksom i fetišima stvarnih ljudi širom svijeta. RIO DE JANEIRO, BRAZIL: U gradu prepunom prelijepih ljudi koji se ljube i plešu sambu na ulici, seks je svima uvijek na pameti. Lokalni par odlučuje začiniti svoj seksualni život u klubu za svingere MISTURA CERTA, gdje zamijene partnere za noć strasti. AMSTERDAM, NIZOZEMSKA: Sretno vjenčan par gaji maštariju o nevjeri: on voli gledati dok mu se žena seksa s drugim. Ovaj smioni par odlazi u svjetski poznati seks-klub FUN4TWO i proživljava svoju fantaziju. Prevode je uradio Vladika TITLOVI izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |