| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Arthur Newman (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Arthur Newman (2012)Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2013 u 18:51 |
|
Arthur Newman (2012) ![]() IMDb Režija: Dante Ariola Scenarij: Becky Johnston Žanr: Komedija, Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 101 min Emily Blunt ... Mike Colin Firth ... Arthur Newman Anne Heche ... Mina Crawley Kristin Lehman ... Mary Alice Wells Sterling Beaumon ... Grant Nicole LaLiberte ... Hipster Bohemian Girl David Andrews ... Fred Willoughby Autumn Dial ... Charyl Peter Jurasik ... Bus Driver Steve Coulter ... Owen Hadley Lucas Hedges ... Kevin Avery Sharon Conley ... Unemployment Official Wallace Avery mrzi svoj posao, njegova bivša žena i sin ga isto mrze, te je upravo je prokockao jedinu šansu da ostvari svoj životni san. Ne želeći se suočiti sa svim tim, on lažira svoju smrt i kupuje novi identitet - sada je Arthur Newman. Međutim Arthurov put ka novom životu je prekinut upoznavanjem prelijepe, ali krhke Mike koja isto želi ostaviti svoju prošlost iza sebe. Ove dvije oštećene duše odmah se svide jedna drugoj, te se počinju povezivati kako provaljuju u prazne kuće i preuzimaju identitete stanara koji tamo stvarno žive. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |