| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Lola (1961) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Lola (1961)Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2013 u 22:04 |
|
Lola (1961) ![]() IMDb Režija: Jacques Demy Scenarij: Jacques Demy Žanr: Drama, Romansa Jezik: Francuski, Engleski Država: Italija, Francuska Trajanje: 90 min Anouk Aimée ... Lola / Cécile Marc Michel ... Roland Cassard Jacques Harden ... Michel Alan Scott ... Frankie Elina Labourdette ... Madame Desnoyers Margo Lion ... Jeanne, Michel's Mother Annie Duperoux ... Cécile Desnoyers Catherine Lutz ... Claire, the bar owner Corinne Marchand ... Daisy Yvette Anziani ... Madame Frédérique Dorothée Blanck ... Dolly Isabelle Lunghini ... Nelly Annick Noël ... Ellen Lola je zabavljačica u cabaretu u Nantesu i ima malog sina. Prije sedam godina, dječakov otac ih je napustio i otišao u Ameriku sa obećanjem da će se vratiti kada se obogati. u Lolu se zaljubi Roland, njezin prijatelj iz dječjih dana, a prema njoj nije ravnodušan ni američki mornar Frankie. N A G R A D E: 1963: BAFTA Awards Nominacija za najbolji film Anouk Aimée: nominacija za najbolju stranu glumicu 2001: New York Film Critics Circle Awards Specijalna nagrada Prevod je uradio Aleksandar Tarkovski TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |