Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Otkriveno ime mentora Džejmsa Bonda
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Otkriveno ime mentora Džejmsa Bonda

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Otkriveno ime mentora Džejmsa Bonda
    Objavljeno: 06.Svibanj/May.2013 u 20:03
Ona je neustrašivi šef tajne službe MI6 koji je poznat samo pod tajnim imenom M. Međutim, napokon je otkriven tajni identitet mentora Džejmsa Bonda, najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu.

Jedan oštrooki fan uspio je da zamrzne jedan jedini kadar u posljednjem filmu o tajnom agentu 007 koji otkriva da je pravo ime Bondovog šefa zapravo Olivija Mensfild. 

Tokom jedne scene u filmu „Skyfall“ Bond dobija kutiju sa buldogom koji je prekriven zastavom Velike Britanije koja obično stoji na stolu za kojim sjedi M. 

Fan je zumirao posvetu na kutiji na kojoj piše: „Od Olivije Mensfild Bekveted Džejmsu Bondu“.

Od ovog otkrića blogera Fila Noubla internet forumi prepuni su nagađanja o važnosti pomenutog imena. 

Jedna od teorija jeste da je u pitanju posveta Mensfildu Smitu Kamingu, prvom direktoru MI6 koji je započeo tradiciju da šefovi potpisuju dokumenta sa samo jednim slovom, u njegovo slučaju korišćeno je slovo C. 

„Dosta smo istraživali i ovo je jedini slučaj da je neko otkrio pravo ime šefa MI6. Ono nikada nije izgovoreno ali ako ste film gledali na velikom ekranu, ono jeste bilo vidljivo“, izjavila je Meg Simons, direktor arhiva za Bondovu produkcijsku kuću Eon.

izvor: rtcg.me
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2013 u 19:50
A sto? Doslo vreme da i bondu treba marketing?

Ažurirao prijatel-MKD - 26.Kolovoz/Aug.2013 u 19:50
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,117 sekundi.