| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
David and Lisa (1962) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: David and Lisa (1962)Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2013 u 01:14 |
|
David and Lisa (1962) ![]() IMDb Režija: Frank Perry Scenarij: Eleanor Perry, prema djelu Theodora Isaaca Rubina Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 95 min Keir Dullea ... David Clemens Janet Margolin ... Lisa Brandt Howard Da Silva ... Dr. Swinford Neva Patterson ... Mrs. Clemens Clifton James ... John Richard McMurray ... Mr. Stewart Clemens Nancy Nutter ... Maureen Mathew Anden ... Simon Jaime Sánchez ... Carlos Coni Hudak ... Kate Karen Lynn Gorney ... Josette Janet Lee Parker ... Sandra Dirljiva priča o mladiću Davidu Clemensu (Keir Dullea) koji se nalazi u bolnici za mentalne bolesnike i koji kroz druženje sa drugim ljudima koji također imaju mentalne i emocionalne probleme, počinje shvaćati svoje psihoze. David se zbliži sa Lisom (Janet Margolin) djevojkom koja boluje od šizofrenije. N A G R A D E: 1962: Venice Film Festival Frank Perry, dobitnik nagrade 'Best First Work' Frank Perry, nominacija nagrade Golden Lion 1963: Academy Awards, USA Frank Perry, nominacija za najbolju režiju Eleanor Perry, nominacija za najbolji scenarij 1964: BAFTA Awards Četiri nominacije Prevod je uradio Gaca62 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |