Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Subtitle Workshop 6 final
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Subtitle Workshop 6 final

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: Anketno pitanje?
Izbor Glasova Statistika ankete
0 [0,00%]
0 [0,00%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
titler View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Subtitle Workshop 6 final
    Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2013 u 19:41

Novi Workshop finalna verzija. Evo link, program je besplatan pa se nadam da je to dopusteno. Izgleda lepse i ubacili su ponesto. Gde sam ja stao vi nastavite ili izbrisite bez obrazlozenja. Wink
titler
Na vrh
titler View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2013 u 19:42
titler
Na vrh
titler View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2013 u 19:43
Dobro nema linka, nadjite ga, to bar nije problem. Smile
titler
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2013 u 19:57

Ima korisnih noviteta...
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2013 u 20:01
Izbacuje mi grešku na samom početku instalacije.

Na vrh
titler View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2013 u 20:23
Ja cu jos samo ovoliko pa vi nastavite... i meni je izbacivao pa sam izbacio kompletan program, registry, sve i ponovo instalirao i radi. Znaci namucio sam ga i nije se zakucao. Meni na W8 sve radi i ne pravi nikakvu frku dok je W7 svasta nesto zakucavao. E da, ima stvarno svasta nesto ubaceno, ali ko ce ga znati, videcemo kako ce se pokazati, bice apdejta, to sigurno. Pozdrav svima. Wink 
titler
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2013 u 21:02
2.51 je zakon.
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2013 u 21:47
Loše:

Ne znam da li je greška, ali verovatno jeste, kada pretražuje greške u titlu, dijaloge u jednoj liniji prepoznaje kao grešku i stavlja u dva reda a to jako ružno izgleda.

Previše boja. Mislim to je program a ne bojanka LOLLOLLOL

Podešavanja su postala obimnija.

Dobro:

Ne remeti tagove, pušta MKV fajlove bez dodatnog podešavanja u FFDShow video decoderu i dodat je sistem CPS-a u ovoj verziji.

Ažurirao Gor@n88 - 16.Kolovoz/Aug.2013 u 21:47
Na vrh
prijatelj.v View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatelj.v Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2013 u 00:46
"izbacuje mi grešku na samom početku instalacije"

desni klik na instalacioni fajl : Run as administrator (ovo vazi za Win 7).

"pušta MKV fajlove bez dodatnog podešavanja u FFDShow video decoderu"

desni klik na preview prozor - moze da se izabere kako ce program da renderuje film :

po defaultu je (barem kod mene) ffdshow.Kada se prebaci na VMR9 video renderer,ffdshow za ovu novu verziju 6.0 nije potreban.Naravno,za MKV i sl. i dalje je potreban Haali Media Splitter.
Kolega "adenry" na videohelp je verovatno zaduzen da promovise (odrzava) ovaj novi SW 6.0 i daje informacije...
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2013 u 20:14
Kod mene radi sasvim Ok. Napravio sam sva podesavanja kao na staroj verziji (2.52) bez problema i do sada nisam primetio probleme.
Vladika
Na vrh
stajke View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stajke Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2013 u 17:33
Evo linkova:

Homepage

Download Page

News

Jos nisam probao ovu novu verziju, ali mi je drago da se razvoj ovog programa pokrenuo sa mrtve tacke.

Na vrh
Jelenajela View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jelenajela Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2013 u 21:20
Ali šta je falilo prethodnom? Radio mi je na XP. Sada radi i na sedmici. Doduše za sedmicu sam morala da podesim K-lite kodeke, prema uputstvu koje sam ovde našla. Isti program na sedmici izgleda lepše. Osmicu za sada ne planiram. Videla sam je i nije mi po guštu.
Nikad ne reci nikad!
Na vrh
carloss View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj carloss Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2013 u 10:28
Imam jedno pitanje, kako se ova verzija 6 pokazala u praksi?

Secam se da je bila neka 4.0 beta verzija koja je bila puna bagova i nista nije radilo kako treba, upropastila mi je gomilu titlova, tako da sam se vratio na verziju 2.5.

Da li neko koristi redovno ovu verziju i da li radi sve kako treba?
Na vrh
abajo62 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj abajo62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2013 u 16:25
Možda je kao bojanka, ali ja se prebacio bez frke iako sam dosta konzervativan po pitanju softvera. Ima stvarno puno više mogućnosti nego 2.51 od kojeg se nisam micao godinama.
Na vrh
redorm76 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj redorm76 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2013 u 19:05
 - Meni ovaj program gotivan, a bojanke i boje služe nečemu verovatno. U suštini isti poso obavlja sa više mogućnosti izgleda. Jedino što nemogu nađem neki novi tutorijal za njega ko ovde što ima za 2.51. Kad otvorim setings ima više nekih prozorčića i podešavanja u odnosu na stari što može zbuniti dosta. Mislim da bi bio i koristan konplet novi vodič sa podešavanjima jer izgleda to nije verzija 4 il nešto u prolazu i vremenom će dosta njih koristiti samo novu verziju programa.
- Naravno ako ima neko link i našo neki tut na našim jezicima, bio bi zahvalan da mi ga pošalje il ostavi ovde ako se sme... 
Na vrh
silversurfer View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silversurfer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2013 u 22:02
poz svima pitanje - dali postoji program za podesavanje titlova u hd formatu probao sam sa Workshop pa neide bas najbolje
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2013 u 11:40
Samo da prijavim da na (mojim) Windowsima 7 Ultimate 64bit radi bez greške. Bez potrebe za ikakvim podešavanjima na K-lite Codec packu koji u inačici 10 dolazi kao objedinjen za 32 i 64 bitne sustave (programe). Koliko je meni poznato WMP12 radi u 32 bitnom režimu a Windows media center je 64 bitna aplikacija. Kod K-litea 9 (32bita i 64bita) se moglo u postavkama kombinirati oko VSF filtera kako će raditi u ovisnosti da li će se defaultno koristiti WMP ili WMC ali tko ih uopće (defaultno) koristi... Ja sam na VLC-u. Kako god, SW 6-ica se može podesiti da se malo (barem meni) iritantne "boje" u titlu onemoguće kod manje bitnih opcija. Dobar, konfigurabilan, jako sličan u radu verziji 2.51 (što nije za zanemariti svima nama koji smo ga koristili godinama) ali i nakrcan novim opcijama koje mogu poslužiti.
Na vrh
carloss View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj carloss Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2014 u 20:25
Presao sam i ja na sesticu i prezadovoljan sam. Radi perfektno na Windowsu 7 64-bit.

To sto ima dosta boja, to mi se veoma svidja, jer su lepo razvrstane greske u titlu po razlicitim bojama
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.