| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Place at the Table (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Place at the Table (2012)Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2013 u 22:47 |
|
A Place at the Table (2012) ![]() IMDb Režija: Kristi Jacobson, Lori Silverbush Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 84 min Adam Appelhanz ... Himself David Beckmann ... Himself Joel Berg ... Himself Jeff Bridges ... Himself J. Larry Brown ... Himself Odessa Cherry ... Herself Mariana Chilton ... Herself Tom Colicchio ... Himself Ken Cook ... Himself Ann Cooper ... Herself Ree Harris ... Herself Barbie Izquierdo ... Herself Joel Long ... Himself James McGovern ... Himself Marion Nestle ... Herself Od 2012 godine, približno 50 miliona amerikanaca pati od nedostatka hrane, a u puno goroj poziciji su djeca. Jedno od dvoje djece prima saveznu pomoć u hrani. Režiserke Kristi Jacobson i Lori Silverbush istraživaju problem gladi u Americi kroz priče troje ljudi. - Barbie, samohrana majka iz Philadelphia koja je odrasla u siromaštvu i pokušava osigurati svojoj djeci bolji život. - Rosie iz Colorada, koja pohađa peti razred i ima problema sa koncentracijom, često ovisi o prijateljima i susjedima koji joj donose hranu. - Tremonica iz Mississippija koja boluje od astme i čije zdravlje je ugroženo nedovoljno hranjivom hranom. Film 'A Place at the Table' pokaže kako glad predstavlja ozbiljne ekonomske, društvene i kulturne implikacije za SAD, te da se problem može riješiti jednom zauvijek, ako se američka javnost odluči da je dostupna i pristupačna zdrava hrana u svačijem interesu. Prevod je uradio muxmer TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
nane
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 02.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Macedonia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2013 u 08:36 |
|
Blagodarim iz srca za prevod - muxmer
Ažurirao Kneginja - 04.Rujan/Sep.2013 u 17:27 |
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2013 u 21:23 |
|
muxmer , najlepše hvala za prevod.
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |