| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Szwadron Aka Squadron (1992) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Szwadron Aka Squadron (1992)Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2013 u 18:13 |
|
Szwadron (1992) * Squadron * ![]() IMDb Režija: Juliusz Machulski Scenarij: Juliusz Machulski Žanr: Drama, Istorijski, Romansa, Ratni Jezik: Poljski Država: Poljska, Francuska, Belgija, Ukrajina Trajanje: 100 min Radoslaw Pazura ... Fydor Jeremin Aleksander Bednarz ... Petersilge Grzegorz Damiecki Bernard-Pierre Donnadieu ... Franek Bata Janusz Gajos ... Dobrowolski Wojciech Klata ... Symcha Andrzej Konic ... General Maciej Kozlowski ... Kozlow Agnieszka Krukówna ... Weronka Katarzyna Lochowska ... Emilia Jan Machulski ... Markowski Anna Majcher ... Kulina Jerzy Nowak ... Lejba Mladi ruski plemić, baron Fydor Jeremin, pridruži se Zmajevom eskadronu za vrijeme (1863 godine) pobune u Poljskoj da impresionira djevojku koja je odbila njegovu ljubav. Fydor naivno smatra da je dovoljno da pobijedi poljake, postane oficir i heroj, dobije medalje i sve to stavi pred voljenu djevojku. Uskoro shvati da je 'mali poljski rat' nešto sasvim drugačije od onoga što je zamišljao, no nema izlaza, mora ubijati ili će biti ubijen. U sred toga kaosa, Fydor se zaljubi u prelijepu poljsku djevojku. Prevod je uradio DedaNo1 TITL Ažurirao Kneginja - 23.Sijecanj/Jan.2015 u 15:56 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |