Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - animirani
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 9 Aka Nine  (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

9 Aka Nine (2009)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ExtraJa View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ExtraJa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 9 Aka Nine (2009)
    Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2013 u 11:09
                                                 9 (Nine)

Radnja filma događa se u postapokaliptičnom svijetu gdje su ljudi nestali, a svijetom vladaju strojevi. Pojavljuje se '9', koji uvjerava ostale preživjele da se ne trebaju skrivati, već trebaju preuzeti inicijativu. Da bi preživjeli, moraju otkriti zašto ih strojevi žele istriyebiti i tako pokušati spasiti civilizaciju.

Žanr: Animirani film

Scenario: Pamela Pettler i Shane Acker

Režija: Shane Acker

Glavne uloge: Elijah Wood, Jennifer Connelly, Martin Landau, Christopher Plummer, John C. Reilly, Crispin Glover.

Godina proizvodnje: 2009

Zemlja porekla: SAD

Trajanje: 79 min

IMDB

Autor filma je Shane Acker, filmaš koji je studirao arhitekturu i animaciju, a uspjeh je poistigao kratkometražnom verzijom 'Devetke'. 10-minutni '9' debitirao je 2005. na Sundanceu, osvojio nekoliko nagrada i dobio nominaciju za Oscara 2006.

'9 (Nine)', kratki film Shanea Ackera koji je poslužio kao temelj za dugometražnu verziju.

Producenti filma su Timur Bekmambetov i najpoznatiji američki redatelj i scenarist neobičnih, ali vrlo cijenjenih filmova, Tim Burton.

Titlovi

Ažurirao ExtraJa - 03.Kolovoz/Aug.2013 u 13:09
Na vrh
ExtraJa View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ExtraJa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2013 u 13:11
Stvarno sam se iznenadio kada ovaj film nisam našao na ovom našem spisku. Nakon što sam ga odgledao ja sam bio oduševljen. Naprosto mi je veći dio filma proletio dok sam pokušavao shvatiti o čemu se tu radi, ko je ko itd. Film je baš poseban i samo na momente sam imao dojam da je riječ o animiranom filmu jer sam se toliko bio uživio u radnju. Sve u svemu čista desetka.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.