| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Just Like a Woman (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Just Like a Woman (2012)Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2013 u 09:35 |
![]() Žanr: Drama Godina: 2012 Država: SAD, UK, Francuska Trajanje: 90 minuta Uloge: Sienna Miller, Golshifteh Farahani, Bahar Soomekh IMDb Radnja filma:
Mona ima 26 godina, i emigrantkinja je iz severne Afrike. Udata je za Murada, koji ne može da izađe iz senke svoje autorativne majke, s kojim drži prodavnicu u Čikagu. Svekrva je kinji, jer ni posle pet godina u braku nije ostala trudna, što se u njihovom narodu smatra sramotom i tabuom. Merilin je 29-godišnjakinja, koja radi kao operater u firmi za popravku kompjutera. Njen brak sa Harvijem je na velikim iskušenjima. Jedina stvar koja je čini srećnim jesu časovi trbušnog plesa. Na njima će i upoznati Monu. Sprijateljiće se... Ali, jednog jutra, Monina svekrva pronađena je mrtva, a Mona shvata da joj je dala pogrešnu dozu leka. Shvativši da može da bude optužena za ubistvo, beži autobusom, dok Merilin gubi posao. Trailer:
Prijevod najavio kolega jovandekab
|
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2013 u 16:04 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |