| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Izmena Aka Betrayal (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Izmena Aka Betrayal (2012)Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2013 u 15:23 |
|
Izmena (2012) * Betrayal * ![]() IMDb Režija: Kirill Serebrennikov Scenarij: Natalia Nazarova, Kirill Serebrennikov Žanr: Drama Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 115 min Albina Dzhanabaeva ... First Wife Dejan Lilic ... He Svetlana Mamresheva ... Second Wife Franziska Petri ... She Andrei Shchetinin ... First Husband Arturs Skrastins ... Second Husband Guna Zarina ... Crime Investigator Čovek i žena, slučajni poznanici, saznaju da se njihovi supružnici međusobno zabavljaju. To otkriće ih navodi da učine stvari koje ne bi radili u prošlosti. Šta će preovladati: osećanje ljubomore ili strast? Šta izabrati osvetu ili oproštaj? Protagonisti traže nešto na čemu bi izgradili novi život. Ali to nije lako: svaka njihova akcija je uslovljena činjenicom neverstva, a to neverstvo ima sopstvenu logiku. Sledi niz neočekivanih obrta. NAGRADE: 2012: Venice Film Festival Kirill Serebrennikov: nominacija nagrade Zlatni lav 2012: Tallinn Black Nights Film Festival Franziska Petri: dobitnica nagrade žirija za najbolju glumicu Kirill Serebrennikov: nominacija za najbolju režiju Prevod je uradio preda10 TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |