| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Flame of Barbary Coast (1945) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Flame of Barbary Coast (1945)Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2013 u 17:46 |
|
Flame of Barbary Coast (1945) ![]() IMDb Režija: Joseph Kane Scenarij: Borden Chase, Prescott Chaplin Žanr: Muzički, Vestern Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 91 min John Wayne ... Duke Fergus Ann Dvorak ... Ann 'Flaxen' Tarry Joseph Schildkraut ... Boss Tito Morell William Frawley ... Wolf Wylie Virginia Grey ... Rita Dane Russell Hicks ... Cyrus Danver, Owner San Francisco Star Jack Norton ... Byline Conners, Reporter San Francisco Star Paul Fix ... Calico Jim Manart Kippen ... Dr. Gorman Eve Lynne ... Martha, Morell's Secretary Marc Lawrence ... Joe Disko, Gambler Butterfly McQueen ... Beulah, Flaxen's Maid 1906 godine Duke Fergus (John Wayne) dobrodušan rančer iz Montane dođe u San Francisko i posjeti kockarnicu čiji je vlasnik Tito (Joseph Schildkraut). Očaran lijepom zvijezdom Flaxen (Ann Dvorak), Duke krene kockati te izgubi svoj teško zarađeni novac. Tito ga prisili da napusti grad, ali ne zadugo, sledeći put kada dođe, radikalno mjenja svoju sreću. Sa svojim dobicima Duke izgradi kazino preko puta Tita i angažuje Flaxen. Čini se da ništa ne može pomutiti Dukeovu sreću, no razoran zemljotres u San Francisku postavi pred naše filmske junake neočekivana iskušenja. NAGRADE: 1946. Academy Awards, USA Daniel J. Bloomberg: nominacija Oscar za najbolji zvuk R. Dale Butts, Morton Scott: nominacija Oscar za najbolju muziku Prevod je najavio Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2013 u 01:49 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2013 u 02:18 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |