| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dyadya Vanya Aka Uncle Vanya (1971) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dyadya Vanya Aka Uncle Vanya (1971)Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2013 u 16:40 |
|
Dyadya Vanya (1971) * Uncle Vanya * ![]() IMDb Režija: Andrey Konchalovskiy Scenarij: Andrey Konchalovskiy, prema drami Antona Chekhova Žanr: Drama Jezik: Ruski Država: Sovjetski Savez Trajanje: 104 min Irina Anisimova-Wulf ... Mariya Vasilievna Voinitskaya Sergey Bondarchuk ... Dr. Mikhail Lvovich Astrov Irina Kupchenko ... Sofya Aleksandrovna Serebryakova Yekaterina Mazurova ... Marina Irina Miroshnichenko ... Yelena Andreevna Serebryakova Nikolai Pastukhov ... Iliya Ilich Telyegin Innokentiy Smoktunovskiy ... Ivan 'Uncle Vanya' Voinitsky Vladimir Udalov ... A peasant (as Vladimir Butenko) Vladimir Zeldin ... Professor Aleksandr Vladimirovich Serebryakov Ujka Vanja živi s majkom i nećakom Sonjom na imanju. U posetu mu je došao muž pokojne sestre profesor Srebrnjakov, koga u porodici obožavaju, s mladom suprugom. Ujka Vanja mu je ceo život nesebično služio. No, profesor je nedaroviti egoista. U svom razočaranju Vanja ostaje usamljen kao što su usamljene i nesrećne sve ostale ličnosti. Končalovski je u filmu naglasio disharmoniju osećanja i u dramu uneo oštru krizu, izbegavajući elegičnost i preterano očajanje. Prevod je uradio preda10 TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |